Σφοδρή σύγκρουση Σταμάτη-Λαφαζάνη για την ΕΡΤ

Μεγάλος εκνευρισμός φαίνεται πως επικρατεί στην Κοινοβουλευτικοί ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ αφού η τριήμερη διαδικασία στη Βουλή έχει γυρίσει μπούμερανγκ με αποτέλεσμα να ψάχνουν αφορμή για να αποχωρήσουν. Επιβεβαιώθηκε αυτό πριν από λίγο όταν ο Παναγιώτης Λαφαζάνης κατήγγειλε πως η Ζωή Κωνσταντοπούλου

και άλλοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ προπηλακίστηκαν από δυνάμεις των ΜΑΤ στην Αγία Παρασκευή, Απείλησε μάλιστα πως αν δεν πάει ο Δένδιαας στη Βουλή να απαντήσει θα αποχωρήσει από τη διαδικασία που ο ίδιος ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ζητήσει.

Καταλυτική όμως υπήρξε η παρέμβαση του Υπουργού Επικρατείας Δημήτρη Σταμάτη ο οποίος πήρε τον λόγο και εξέθεσε τους Συριζαίους λέγοντας. "Όχι μόνο δεν υπήρξε κανένας προπηλακισμός αλλά αντιθέτως βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ήταν αυτοί που προσπάθησαν βιαίως να εισβάλλουν στο κτήριο ακολουθούμενοι από διαδηλωτές. Η κυβέρνηση δεν θα επιτρέψει την επανακατάληψη του κτηρίου. Είναι δημόσια περιουσία θα προστατευθεί. Πάει και τελείωσε" είπε ο κ.Σταμάτης μέσα σε χειροκροτήματα γαλάζιων βουλευτών.

Ι.Δ

Keywords
Τυχαία Θέματα