Τα φτηνά σόου της ΠΟΕ-ΟΤΑ... (ΦΩΤΟ)

Ωραίο το πανηγυράκι σήμερα με τα τρόφιμα που μάζεψαν οι συνδικαλιστές της ΠΟΕ-ΟΤΑ για την... μάνα και την... πεθερά του Στουρνάρα, σατυρίζοντας την -πράγματι- ατυχή δήλωση του υπουργού. Εμείς πάντως δεν γελάσαμε. Και εξηγούμε το γιατί. Γιατί θεωρούμε ότι οι στιγμές δεν είναι για φτηνά πανηγυράκια, ούτε για επικοινωνιακά σόου, ειδικά από συνδικαλιστές που έχουν (πολύ) μεγάλο μερίδιο ευθύνης για το χάλι της χώρας. Γιατί οι συνδικαλιστές ήταν εκείνοι που τόσα χρόνια μόνο ζητούσαν. Δεν έδιναν ποτέ.

Και μαζί με τους πολιτικούς που ενέδιδαν σε κάθε λογική ή παράλογη απαίτηση τους, έφτιαξαν αυτό το έκτρωμα που είναι σήμερα η Ελλάδα.

Τι ρόλο έπαιξε σήμερα το φτηνό αυτό σόου; Ρωτάμε και τους ίδιους. Πρόσφερε κάτι, εκτός από το να ικανοποιήσει το "εγώ" τους και να μας θυμίσουν - φτου φτου- τον τρόπο που αντιλαμβάνεται το συνάφι τους την πολιτική.

Μόνο επικοινωνία και σόου. Η ουσία δεν μας νιάζει. Μάλιστα είδαμε ότι είχαν τυπώσει και αφίσες για το πανηγυράκι. Αυτά τα λεφτά, όσα και αν ήταν , δεν θα μπορούσαν να είχαν αξιοποιηθεί με κάποιον άλλο τρόπο;

Δεν έχει περάσει όμως πολύς καιρός, από τότε που η ΠΟΕ-ΟΤΑ είχε στήσει ξανά ένα επικοινωνιακό πανηγυράκι στους δρόμους, φορώντας στολές των SS και χαιρετώντας ναζιστικά. Προφανώς δεν είχαν δει οι κύριοι τους κανονικούς ναζί και ήθελαν να παίξουν με τις εντυπώσεις. Αυτές που πλέον δεν κερδίζουν με τίποτα....

Keywords
Τυχαία Θέματα