CSR Racing Review (iOS/Android)

Ταχύτητα, καμμένο λάστιχο και nitro.

Τα τελευταία έτη, τα smartphones όλο και πιο πολύ πλησιάζουν σε επιδόσεις τους σταθερούς υπολογιστές. Αναπόδραστα λοιπόν, θα αρχίσουν να προσφέρουν αντίστοιχες εμπειρίες τόσο σε καθημερινή χρήση όσο και σε πιο εξειδικευμένες λειτουργίες. Σε ό,τι αφορά το gaming κομμάτι, είναι επίσης ολοφάνερο πως τα κινητά κερδίζουν συνεχώς έδαφος με την ποιότητα,

την ποικιλία, τα γραφικά και τις δυνατότητες των παιχνιδιών σε σχέση με τους υπολογιστές. Ένα σωστό παράδειγμα που καλύπτει τα προηγούμενα κριτήρια αποτελεί το CSR Racing που αναπτύχθηκε από την NaturalMotion. Το παιχνίδι διατίθεται δωρεάν για Android και iOS, με πάνω από 10 εκατομμύρια λήψεις και στα δύο λειτουργικά μέχρι σήμερα.

Η βελόνα στο κόκκινο – Gameplay

Το παιχνίδι ανήκει στην κατηγορία (ναι καλά το καταλάβατε) των racing games και πιο συγκεκριμένα των drag racing. Σκοπός σας είναι να κερδίσετε 5 αρχηγούς και να αναδειχτείτε ο καλύτερος οδηγός ταχύτητας. Κάθε boss fight αντιπροσωπεύει ένα tier και κάθε tier έχει τα δικά του οχήματα για να αγοράσετε ψηφιακά. Οι αγώνες είναι άφθονοι και τα χρήματα ακόμα περισσότερα. Όσο πιο πολύ αναβαθμίζετε τα αυτοκίνητο σας τόσο πιο εύκολοι θα είναι οι αγώνες. Από την άλλη, το εικονικό σας ντεπόζιτο σας επιτρέπει να λάβετε μέρος σε περιορισμένο αριθμό αγώνων, έως ότου αναπληρωθεί με το χρόνο η βενζίνη σας. Συγκεκριμένα, απαιτείται μια μπάρα βενζίνης για κάθε αγώνα, η οποία αναπληρώνεται σε 8 λεπτά πραγματικού χρόνου.

Το εικονικό γκαράζ σας – In-game store

Τα αυτοκίνητα αναβαθμίζονται σε 4 σημεία: ισχύς, βάρος, κράτημα και κιβώτιο ταχυτήτων. Οι αναβαθμίσεις περιλαμβάνουν από βελτιώσεις στον κινητήρα έως και την εξωτερική εμφάνιση του αυτοκινήτου. Οι τιμές αυξάνονται ανάλογα το tier του οχήματος σας, αλλά αντίστοιχα ανεβαίνουν και οι αποδοχές σας από τους αγώνες που κερδίζετε. Αυτό που μας εντυπωσίασε είναι ότι μπορείς να διαμορφώσεις ακόμα και τις πινακίδες του οχήματος, αλλά μόνο με premium νόμισμα, που είτε κερδίζεις με το σταγονόμετρο όταν ανεβαίνεις level ή αγοράζοντας τα με αληθινά χρήματα. Η ποικιλία σε οχήματα είναι πραγματικά από τις μεγαλύτερες που έχουμε δει και την ενσαρκώνουν ηχηρά ονόματα της αυτοκίνησης όπως McLaren MP4, Audi R8 και Pagani Zonda R. Προσοχή πρέπει να δίνετε και στις προσφορές που θα σας κάνει ενίοτε το ίδιο τοπαιχνίδι, διότι έτσι μπορείτε να αποκτήσετε αυτοκίνητα μέχρι και μισοτιμής.

Λεπτομέρεια στο maximum – Γραφικά

Τα γραφικά από την αρχή θα σας μαγεύσουν. Ιδιαίτερη προσοχή δόθηκε στην αντανάκλαση του φωτός πάνω στο μεταλλικό χρώμα του αυτοκινήτου. Έτσι, καθώς οδηγείτε θα παρατηρήσετε τα φώτα του δρόμου να καθρεπτίζονται στο αμάξωμα. Ακόμα και όταν το όχημα σας είναι στο γκαράζ το θέαμα είναι εντυπωσιακότατο. Δυστυχώς τα HD γραφικά του παιχνιδιού απαιτούν και την ανάλογη επεξεργαστική ισχύ, με αποτέλεσμα πολλές κινητές συσκευές να αντιμετωπίζουν δυσκολία στην αναπαραγωγή του.

Κάθε δευτερόλεπτο μετράει- Multiplayer

Οι χρήστες συσκευών Apple έχουν την δυνατότητα να αγωνιστούν online με κάποιον άλλον παίχτη. Σκοπός σας είναι να κερδίσετε 6 αγώνες στην σειρά, ενώ παράλληλα η αμοιβή σας αυξάνεται κάθε φορά. Το έπαθλο σας μπορεί να περιλαμβάνει βενζίνη, χρήματα και εξαρτήματα αυτοκινήτου, που θα τα χρησιμοποιήσετε για να δημιουργήσετε ένα pro όχημα. Αυτό που μας στεναχώρησε ήταν η απουσία του εν λόγου mode από το Android, παρόλα αυτά ελπίζουμε να το δούμε σε κάποιο κοντινό update.

Οι απόψεις μας

To CSR Racing είναι ένα από τα πιο περιποιημένα παιχνίδια αγώνων που θα βρείτε για mobile συσκευές και μάλιστα δωρεάν. Η ποικιλία σε οχήματα και αναβαθμίσεις είναι εντυπωσιακή όσο και στα γραφικά. Το ψηφιακό σας ρεζερβουάρ θα σας εμποδίσει από το να τερματίσετε το παιχνίδι μέσα σε μια μέρα, αντίθετα θα σας δίνει τις κατάλληλες δόσεις αδρεναλίνης. Ίσως θα ήταν καλύτερο ο χρόνος να ήταν ελάχιστα μειωμένος, αλλά και πάλι δεν θα σας προκαλέσει μεγάλο πρόβλημα. Τέλος, θα θέλαμε να είναι δυνατό να πουλήσουμε το όχημα για να αποκτήσουμε ένα ανώτερο και ελπίζουμε η εταιρία να ενσωματώσει τέτοια επιλογή στο μέλλον.

Θετικά

- Τα ωραία γραφικά
- Η ποικιλία σε οχήματα
- Η μεγάλη διάρκεια του παιχνιδιού
- Το multiplayer (προς το παρόν μόνο σε iOS συσκευές)

Αρνητικά

- Δεν υπάρχει η δυνατότητα να πουληθεί ένα όχημα
- Η απουσία multiplayer στο Android
- Ελάχιστα μειωμένος ο χρόνος για να γεμίσει το ρεζερβουάρ

Ταυτότητα παιχνιδιού

Βαθμολογία 9Πλατφόρμα που χρησιμοποιήθηκε για το review:AndroidΕίδος: RacingΑριθμός παιχτών: 1Κυκλοφορεί για: Android, iOSΕκδότρια εταιρία: NaturalMotion Games LTD
Εταιρία ανάπτυξης: NaturalMotion Games LTD, Boss AlienΕπίσημη ιστοσελίδα:http://www.naturalmotion.com , http://bossalien.com/Τιμή: Δωρεάν

The post CSR Racing Review (iOS/Android) appeared first on busted.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα