Φωτογραφίες του iPhone 6 σε σύγκριση με το iPhone 5s και Galaxy S5

Ενώ μόλις χθες σας δείξαμε βίντεο με το επερχόμενο, πιθανώς, iPhone 6, σήμερα βγήκαν στη δημοσιότητα φωτογραφίες -η γνησιότητα τους ελέγχεται- της νέας συσκευής της Apple στις οποίες, μάλιστα, το συγκρίνουν με το προηγούμενο μοντέλο της εταιρίας αλλά και με ένα Samsung Galaxy S5.
Αυτό που φαίνεται ξεκάθαρα από τις φωτογραφίες είναι ότι σαν μέγεθος είναι μικρότερο

από το Galaxy S5 και πιθανόν η οθόνη του να είναι στις 4.7 ίντσες. Εκτός από το μήκος, το πάχος της συσκευής είναι πολύ βελτιωμένο αφού το iPhone 5s φαίνεται πιο χοντρό δίπλα του ενώ μοιάζει πιο λεπτό και από το Galaxy S5. Η συσκευή δείχνει κατασκευασμένη εξολοκλήρου από μέταλλο και το κουμπί ενεργοποίησης/απενεργοποίησης μεταφέρθηκε στα δεξιά εν αντιθέσει με όλα τα προηγούμενα iPhones στα οποία βρίσκεται στο επάνω μέρος. Επιπλέον, το LED Flash δείχνει να είναι μονό σε αντίθεση με το True Tone dual-LED flash που έκανε την εμφάνισή του στο iPhone 5s. Πιθανόν η Apple να χώρεσε δύο LED στο μέγεθος του ενός.
Ο καταιγισμός των φημών και των πληροφοριών δεν σταματάει και όσο πλησιάζουμε προς την παρουσίαση του iPhone 6 όλο και περισσότερα κομμάτια συμπληρώνουν το παζλ του πιο αναμενόμενου, ίσως, smartphone για το 2014.

Keywords
Τυχαία Θέματα