Οικονομικές δυσκολίες για την Crytek;

Οι φήμες γίνονται όλο και πιο έντονες μέρα με την μέρα. H Crytek, η εταιρεία που μας πρόσφερε απίστευτες στιγμές με το Crysis franchise και το Ryse : Son of Rome, φαίνεται πως αντιμετωπίζει οικονομικές δυσχέρειες, σύμφωνα με διάφορα δημοσιεύματα και κυρίως από

ένα γερμανικό περιοδικό.

Όπως λέγεται, οι εργαζόμενοι της γερμανικής εταιρείας ανάπτυξης βιντεοπαιχνιδιών, ανώνυμα κάνουν λόγο για καθυστερημένες πληρωμές. Μάλιστα, μερικοί άνθρωποι που εργάζονται στην Crytek UK, ήδη έχουν αρχίζει να ψάχνουν νέες δουλειές σε εταιρείες. Η ίδια η Crytek έτρεξε να αρνηθεί τις φήμες αυτές, προτού το θέμα πάρει μεγαλύτερη έκταση και δήλωσε ότι εστιάζουν στα επόμενα παιχνίδια της εταιρείας, το Homefront, το Hunt: Horrors of the Gilded Age, το Warface και το Arena of Fate.

Άμα κάτσουμε και το καλοσκεφτούμε, μπορούμε να πούμε ότι είναι ειρωνεία, το γεγονός ότι η Crytek, η εταιρεία που τώρα αναπτύσσει ένα από τα παιχνίδια της THQ, το Homefront, που αγόρασε εξαιτίας της χρεοκοπίας της τελευταίας, αντιμετωπίζει και η ίδια οικονομικά προβλήματα.

Keywords
Τυχαία Θέματα