6 έξυπνα tricks για να δείχνετε ότι ξέρετε από styling με τα looks σας

10:45 5/12/2023 - Πηγή: InStyle

Δημιουργώ μόδα ή απλά φοράω κάτι; Το να φοράμε κομψά ρούχα αποτελεί τη βάση της στιλιστικής μας εκφραστικότητας. Όμως, το πραγματικό ενδιαφέρον κρύβεται στην τέχνη του «κάνω styling». Εκεί, στις λεπτομέρειες και τις προσθήκες που δίνουν τον χαρακτήρα στο κάθε look, αποκαλύπτεται η ικανότητά μας να αναδεικνύουμε το προσωπικό μας ύφος. Γι’ αυτό και σήμερα, θα ανακαλύψουμε τα πιο έξυπνα tricks που θα δώσουν αυτό το κάτι παραπάνω στα καθημερινά μας σύνολα.

6 tips για να κάνετε styling στα καθημερινά σας outfitsΕπενδύστε σε μια statement τσάνταΦορτώστε
με αξεσουάρΧρησιμοποιήστε το double-belt trendΔέστε το πουλόβερ σαν κασκόλΠειραματιστείτε με το layeringΠοντάρετε στις κάλτσες Επενδύστε σε μια statement XL τσάντα

Μια μεγάλη, εντυπωσιακή τσάντα δεν είναι απλώς ένα ακόμα αξεσουάρ. Είναι ένας τρόπος να προσθέσετε ένα εντυπωσιακό στοιχείο στο look σας, καθώς και να κρατήσετε μαζί σας ό,τι χρειάζεστε με στιλ και εκκεντρικότητα. Άλλωστε οι XL τσάντες είναι και πάλι στη μόδα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kardashian update (@kardashvideo_)

Φορέστε αξεσουάρ

Τα αξεσουάρ είναι το κλειδί για ένα ξεχωριστό outfit. Σκουλαρίκια, βραχιόλια, και ένα εντυπωσιακό καπέλο μπορούν να μετατρέψουν το απλό σε εκθαμβωτικό. Μη φοβηθείτε να υιοθετήσετε την μαξιμαλιστική προσέγγιση.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Iris Apfel (@iris.apfel)

Προσθέστε μία (ακόμα!) ζώνη

Η ζώνη δεν είναι απλώς για να κρατάει τα παντελόνια σας. Είναι ένα εργαλείο για να ορίσετε τη μέση σας και να προσθέσετε διάσταση σε κάθε outfit. Επίσης, επειδή μία μόνο ζώνη δεν θα ήταν ποτέ αρκετή, μήπως να δοκιμάζατε δύο;

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη B E L L A (@thebella_hadid)

Δέστε ένα πουλόβερ γύρω από τον λαιμό

Ένα πρακτικό και κομψό τρικ. Ένα πουλόβερ δεμένο άψογα γύρω από τον λαιμό μπορεί να προσθέσει ζεστασιά και στιλ στο looks σας. Αν το preppy styling είναι της αισθητικής σας, τότε δεν έχετε παρά να το τολμήσετε.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Imani Randolph, not Rudolph (@champagnemani)

Γίνετε δημιουργικές με το layering

Το layering δεν είναι μια τεχνική μόνο για τον χειμώνα. Αν και μας βολεύει πολύ αυτή τη στιγμή. Συνδυάστε διάφορα κομμάτια και υφάσματα για ένα πρωτότυπο, πολυδιάστατο look και πειραματιστείτε. Στο styling δεν υπάρχουν κανόνες και όρια.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη

Keywords
Τυχαία Θέματα