6 τάσεις στα flat σανδάλια θα σας κάνουν να υποδεχτείτε το καλοκαίρι με στιλ και άνεση

11:31 10/5/2022 - Πηγή: InStyle

Τίποτα δεν φωνάζει με καλύτερο τρόπο καλοκαίρι, από ένα ζευγάρι στιλάτα flat σανδάλια τα οποία συνδυάζονται κυριολεκτικά, με τα πάντα. Με jeans, με μάξι φορέματα με μίντι φούστες και καυτά σορτς, τα ίσια παπούτσια που δεν κουράζουν, αλλά αντίθετα χαρίζουν πόντους στο στιλ, είναι ότι πιο βολικό κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή. Μοναδικά, elegant και ιδανικά για ατέλειωτες βόλτες σε νησιά και παραλίες,

τα flat σανδάλια θα γίνουν αντικείμενο πόθου κάθε γυναίκας που απαιτεί άνεση και κομψότητα σε ένα μόνο παπούτσι.

@thestylestalker

Αρχαιοελληνικό flat: το κλασικό flat σανδάλι που είναι συνδεδεμένο με την ελληνική κουλτούρα, κάνει τεράστια θραύση και φοριέται από κάθε στιλιστικά ενημερωμένη γυναίκα. Το κομψό, μίνιμαλ σχέδιο του καλύπτει όλα τα γούστα και ταιριάζει σε κάθε πόδι. Ένα από τα αγαπημένα μας, δίχως αμφιβολία, ειδικά όταν επιλέγεται σε neutral αποχρώσεις.

@violeta_mangrinyan

Η κλασική παντόφλα με τα κουμπώματα: σε funky χρώματα και πιο girly εκδοχές, το συγκεκριμένο flat σανδάλι αγαπήθηκε τόσο πολύ από τις απανταχού fashion lovers που έγινε πολύ γρήγορα το νούμερο ένα παπούτσι του καλοκαιριού και μπορούμε εύκολα να καταλάβουμε γιατί.

@emilisindlev

Η έντονη σαγιονάρα: για την ακρίβεια κάθε είδους σαγιονάρα, αφού flip flops ίσον καλοκαίρι. Η κλασική λεπτεπίλεπτη σαγιονάρα εξελίχθηκε και πραγματικά κατέκτησε τον κόσμο. Από φλούο και καπιτονέ μέχρι και ψηλοτάκουνη την είδαμε, γι’ αυτό και δεν μας κάνει εντύπωση που η άλλοτε παρεξηγημένη σαγιονάρα αναδείχτηκε ως το πιο fashion statement flat παπούτσι του καλοκαιριού.

@claudia_f_corsino

Τα lace-up flat σανδάλια: αυτά με τα πολλά κορδόνια κάθε είδους, που φοριούνται και ως «καλά» με ένα μάξι φόρεμα ακόμα και σε γάμο. Μας αρέσουν πολύ γιατί διατηρούν την κλασική αξία, και σε αντίθεση με τα υπόλοιπα flat sandals, θυμίζουν πιο πολύ παπούτσι παρά παντόφλα.

@streetstylepoint

Τα scratch flat σανδάλια: ή αλλιώς τα σανδάλια του τουρίστα που κάποτε τόσο πολύ σχολιάσαμε, όμως τώρα έφτασε ο καιρός να τα φορέσουμε κι εμείς. Είναι άνετα, είναι στιλάτα, κυκλοφορούν σε διάφορες cute εκδοχές και χαρακτηρίζονται ως τα αθλητικά των σανδαλιών, αφού μπορείς, φορώντας τα ακόμα και να τρέξεις.

@violeta_manginyan

Η lace-up σαγιονάρα: όπως αναφέραμε παραπάνω, θα εντοπίσετε διάφορες εκδοχές των flip flops. Ωστόσο, μία είναι που ξεχωρίζει και είναι η σαγιονάρα με τα κορδόνια. Πιο μοντέρνα και στιλάτη έχει κλέψει την παράσταση από την κλασική, τοποθετώντας την στην κορυφή της λίστας των πιο αγαπημένων καλοκαιρινών flat παπουτσιών.

Keywords
Τυχαία Θέματα