6 total knit outfits για τις cozy μέρες του χειμώνα

09:32 1/1/2022 - Πηγή: InStyle

Τα χουχουλιάρικα πλεκτά μας συνοδεύουν τον χειμώνα και φροντίζουν πάντα να μας κρατάνε ζεστές και στιλάτες. Το sweater weather είναι το αγαπημένο κομμάτι του χειμώνα και η αλήθεια είναι ότι πολύ θα μας άρεζε ένα look από πάνω μέχρι κάτω πλεκτό. Σήμερα λοιπόν, θα ντυθούμε με total knit, όχι μία αλλά έξι φορές, κι όχι μόνο για χουχούλιασμα στον καναπέ αλλά και για night out.

Instagram @veronicaferraro

Η midi στενή, πλεκτή φούστα

συνδυάζεται άψογα με ένα cropped top στο ίδιο ύφος και δίνουν ένα αποτέλεσμα day-to-night. Sneakers για το πρωί, ψηλές μπότες για το βράδυ ή για τις πιο τολμηρές, πέδιλα και έχετε αυτόματα δύο looks που θα σας βγάλουν ασπροπρόσωπες.

Instagram @karodall

Για πιο cozy καταστάσεις, φορέστε την midi knit φούστα σας με ένα oversized πλεκτό πουλόβερ. Δείχνει άνετο και αποπνέει πολυτέλεια χωρίς καθόλου κόπο.

Instagram @natasupernova

Το total set με την χοντρή πλέξη είναι ακριβώς ότι χρειάζεστε για να καθίσετε με μια κούπα ζεστό καφέ μπροστά από το χριστουγεννιάτικό σας δέντρο και να απολαύσετε από το παράθυρο την παγωμένη μέρα.

Instagram @hoskelsa

Αν από την άλλη σκοπεύετε να ξενυχτήσετε, κάντε το όπως η Elsa Hosk με ένα κρεμ knit σύνολο που δεν θα περάσει απαρατήρητο. Το πλεκτό στην υπερβολή του με κροσέ λεπτομέρειες μέχρι και στα παπούτσια.

Instagram @chiaraferragni

Ένα two piece babydoll σετ σε ροζ φόρεσε η Chiara Ferragni και προκάλεσε αντιδράσεις. Αν μας αρέσει; Είναι ένα άλλο θέμα… Το topic της συζήτησης αφορά το πλεκτό που το πέτυχε.

Instagram @marianne_theodorsen

Ωστόσο αν τα set δεν είναι η αγαπημένη σας επιλογή και σας φαίνονται πολύ βασικά και εύκολα, μπορείτε να συνδυάσετε διαφορετικά κομμάτια όλα σε πλεκτό και όλα σε διαφορετικό χρώμα. Ενδιαφέρον;

Keywords
Τυχαία Θέματα