Μια βασιλική νύχτα για ξεχωριστές γυναίκες με κοσμήματα από τo Regals Jewelry

Οι βασίλισσες ελκύονται από την πολυτέλεια. Έτσι και κάθε ξεχωριστή γυναικά με ακριβό γούστο και πάθος για τη ζωή δεν μπορεί να αντισταθεί στα κοσμήματα του Regals. Οι νύχτες φτιάχνονται από την ίδια, είναι το θηλυκό που κυριαρχεί στην αίθουσα και για το βράδυ της Πρωτοχρονιάς έχει κάτι πολύτιμο ειδικά για εκείνη. Τελειοποιεί το αψεγάδιαστο μακιγιάζ της και φοράει τα μοναδικά Regals κοσμήματα. Ένα χρυσό μενταγιόν γυαλίζει στον λαμπερό λαιμό της και τα γάντια της στολίζονται με δαχτυλίδια. Τέλεια. Έτοιμη

να κατακτήσει τον κόσμο και το νέο έτος.

@regalsjewerly

Η συλλογή των Regals θα την συνοδεύει σε όλη τη διάρκεια του πρωτοχρονιάτικου ρεβεγιόν με limited edition κομμάτια που θα τα φοράει μόνο εκείνη. Μια ελληνική μεσογειακή παρουσία που μαγεύει τους πάντες στο πέρασμα της, μια γυναίκα που η ομορφιά της δεν ξεθωριάζει στο πέρασμα του χρόνου, ακριβώς ό,τι αντιπροσωπεύει και το brand. Οι καμπύλες της σαγηνεύουν και το σώμα της κάνει τον κόσμο να αναστενάζει, μια σύγχρονη αισθησιακή Μούσα με αυτοπεποίθηση που επιλέγει emerald green και royal blue στα κοσμήματά της.

@regalsjewerly

Τα κοσμήματα του Regals είναι όλα φτιαγμένα με προσοχή στη λεπτομέρεια και υποαλλεργικό ατσάλι επιχρυσωμένο δύο φορές με 18 και 20 καράτια σε προσιτές τιμές. Αδιάβροχα και ανθεκτικά στον χρόνο όπως ένα αληθινό διαμάντι σαν κι εκείνη.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη REGALS (@regalsjewelry)

Limited edition γιατί όπως μια σπάνια ομορφιά, τα σπάνια κοσμήματα βγαίνουν σε λίγα κομμάτια.

@regalsjewerly

Σαν παλιά σταρ του σινεμά, η βραδιά της ανήκει. Είναι εκεί για να δημιουργήσει μια ανάμνηση. Μια ανάμνηση που θα διηγούνται οι άλλοι κάθε φορά που θα φέρνουν στο νου τους την εικόνα της. Βασιλική και επιβλητική, μια γυναίκα που δεν την ξεχνάς ποτέ.

@regalsjewerly

Ακόμη μια χρονιά, το Regals Jewelry προσφέρει την βοήθεια του σε ανθρώπους που την χρειάζονται. Για κάθε μία παραγγελία που πραγματοποιείται ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας, 1 ευρώ θα πηγαίνει στις «ΑΣΠΡΕΣ ΠΕΤΑΛΟΥΔΕΣ» του Βόλου που φιλοξενούν πάνω από 50 ανθρώπους ανεξαρτήτου ηλικίας με προβλήματα αυτισμού και διάφορες αισθητηριακές αναπηρίες.

https://regalsjewelry.com

@regalsjewerly

Keywords
Τυχαία Θέματα