7 στιλάτα σύνολα που θα κρύψουν το φούσκωμα στην κοιλίτσα στα γιορτινά τραπέζια

11:31 2/12/2023 - Πηγή: InStyle

Οι μέρες των γιορτών πλησιάζουν με γοργούς ρυθμούς και, εάν υπάρχει κάτι που έχουμε ήδη στο πρόγραμμα, αυτό είναι τα ατέλειωτα τραπέζια και το ακόμη πιο ατέλειωτο φαγητό. Για αυτές τις περιστάσεις, ψάχνουμε το κατάλληλο outfit που θα χαρίσει στιλ και άνεση. Θέλουμε να φάμε άνετα (πολύ) και παράλληλα να μην νιώθουμε άβολα με τυχόν «φουσκωματάκια», μετά από κάθε νόστιμο γεύμα.

Ναι, υπάρχουν outfit που να ενώνουν άνεση και κομψότητα. Θα το αποδείξουμε παρακάτω.

Balloon φόρεμαOff shoulder ελαστικό φόρεμαΤζιν παντελόνι με oversized πλεκτόPencil φούστα με σακάκιΜίνι φόρεμα με 3d σχέδιαΑνδρικό
κοστούμι και πουκάμισο με φιόγκοWrapped φόρεμαBalloon Chic

Τα χαριτωμένα balloon φορέματα αποτελούν την ιδανική επιλογή για μια ανεπιτήδευτη, κομψή εμφάνιση. Επιλέγουμε απαλά χρώματα ή κλασικό μαύρο και αφήνουμε το φόρεμα να «χορέψει» στον ρυθμό των γιορτινών στιγμών. Balloon αυτά, balloon κι εμείς από το φαγητό, δεν βρίσκουμε τίποτα πιο κατάλληλο για την περίσταση.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Diana Milkanova (@diana_milkanova)

Off-Shoulder Elegance

Για μια πιο σέξι προσέγγιση, τα off-shoulder ελαστικά φορέματα αγκαλιάζουν το σώμα με κομψότητα. Είναι η ιδανική επιλογή για να αναδείξετε τη θηλυκότητά σας και να μεταφέρετε όλο το ενδιαφέρον στους ακάλυπτους ώμους.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MARA LAFONTAN (@maralafontan)

Denim Chic

Ένα τζιν παντελόνι με oversized πλεκτό από πάνω και κοσμήματα δημιουργούν ένα δυναμικό σύνολο που συνδυάζει την άνεση του casual με την κομψότητα του γιορτινού dress code.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tessa (@tessavmontfoort)

Pencil Power

Αν τώρα θέλετε οπωσδήποτε να φορέσετε την αγαπημένη σας pencil φούστα, τότε μπορείτε να το κάνετε, προσθέτοντας από πάνω ένα σακάκι και καλύτερα κουμπωμένο. Βγάλτε το πριν το φαΐ και αφού τελειώσετε φορέστε το ξανά!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Paola Cossentino (@paola_cossentino)

Mini Wonderland

Τα μίνι φορέματα με 3D σχέδια προσθέτουν μια δόση μοναδικότητας στη γιορτινή εμφάνιση σας, κάνοντάς την αξέχαστη. Και επιπλέον, «κλέβουν» το μάτι που δεν εστιάζει πια στη φουσκωμένη από το φαγητό κοιλιά.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MARA LAFONTAN (@maralafontan)

Relaxed Androgyne

Ένα χαλαρό κοστούμι είναι πάντα σωστό σε τέτοιες περιστάσεις. Αν ωστόσο θέλετε να δώσετε μια έξτρα γιορτινή νότα μπορείτε να το συνοδεύσετε με ένα πουκάμισο που να διαθέτει έναν oversized φιόγκο στο λαιμό!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Charlotte Emily Sanders (@charlotteemilysanders)

Wrapped And Beautiful

Τα wrapped φορέματα αναδεικνύουν τη θηλυκότητα με κομψότητα και δημιουργούν ενδιαφέρουσες αναλογίες, οι οποίες ναι, μας επιτρέπουν να φάμε λίγο παραπάνω.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Daiana Argimbayeva ✵ Creator (@argimbayeva)

Keywords
Τυχαία Θέματα