Anthony Delon: Έτοιμος να συμφιλιωθεί με την Anouchka; – Η αινιγματική απάντηση

11:04 28/3/2024 - Πηγή: InStyle

Περισσότερους από δύο μήνες διαρκεί ο πόλεμος της οικογένειας Delon, με τα παιδιά του ειδώλου του γαλλικού κινηματογράφου, Alain να βρίσκονται σε αντιπαράθεση και να έχουν μετατρέψει σε πεδίο μάχης τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και τα δικαστήρια.

Ο Anthony Delon, πρωτότοκος γιος του Alain ήταν αυτός που ξεκίνησε τον πόλεμο στις αρχές Ιανουαρίου, όταν κατηγόρησε την αδελφή του Anouchka ότι του απέκρυψε πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας του πατέρα τους, σε άρθρο στο Paris-Match. Τα αδέλφια βρίσκονται σε αντιπαράθεση για το θέμα αυτό εδώ και αρκετές εβδομάδες. Ο

Anthony Delon, ο οποίος εμφανίστηκε στην εκπομπή C à vous της γαλλικής τηλεόρασης στις 27 Μαρτίου, μίλησε με μισόλογα για τη σχέση με τη μικρότερη αδελφή του.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Anthony Delon (@therealanthonydelon)

Συγγραφέας του μυθιστορήματος Bastingage, που κυκλοφόρησε από τον εκδοτικό οίκο Fayard στις 27 Μαρτίου, ο Anthony Delon έκανε παραλληλισμούς μεταξύ της ηρωίδας Mathilde, και της ετεροθαλούς αδελφής του, Anouchka Delon. Η παρουσιάστρια Anne-Elisabeth Lemoine τον ρώτησε αν είναι δυνατή η συμφιλίωση μεταξύ εκείνου και της μικρότερης αδελφής του, όπως ακριβώς φαίνεται να γίνεται με τη Mathilde στο μυθιστόρημά του.

Ο Anthony Delon, υπεκφεύγοντας, απάντησε ότι σε κάθε μυθιστόρημα υπάρχει ένα στοιχείο έμπνευσης που αντλείται από την πραγματικότητα. “Οι εμπνεύσεις είναι πραγματικές και γεωγραφικές… Αν επέλεξα το Vexin, είναι επειδή μου μιλάει”, εξήγησε. Είπε επίσης: “Η Mathilde, η μικρή μου αδελφή, σ’ αυτήν την ιστορία, νομίζω ότι έχει μια ειλικρίνεια. Νομίζω ότι έχει κάτι συγκινητικό. Και εκτός αυτού, τα πάμε πολύ καλά σ’ αυτήν την ιστορία“. Γιατί μάλλον η πραγματικότητα διαφέρει. Τώρα απομένει να δούμε αν η ζωή θα μιμηθεί την… Τέχνη

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Anthony Delon (@therealanthonydelon)

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής, ο Anthony Delon μίλησε και για τα σημεία διαφωνίας μεταξύ του ίδιου και της Anouchka Delon. Συγκεκριμένα, μίλησε για την επιθυμία της Anouchka να μεταφερθεί ο πατέρας τους, ο οποίος πρόσφατα τέθηκε υπό δικαστική προστασία, στη Γενεύη στο τέλος της ζωής του. Ένα σημείο στο οποίο ο ίδιος διαφωνεί. “Ο πατέρας μου βρίσκεται στο Douchy. Είναι εδώ. Και θα πεθάνει στο Douchy (…) Ήταν σημαντικό να σεβαστούμε την επιθυμία του και αυτό είναι λίγο σαν το καθήκον ενός γιου, που είναι η τιμή και η τήρηση του λόγου του”, δήλωσε στην εκπομπή.

Keywords
Τυχαία Θέματα