Rebel Wilson: Σοκαριστικές αποκαλύψεις για τον Sacha Baron Cohen

00:07 28/3/2024 - Πηγή: InStyle

Εκρηκτικούς ισχυρισμούς για την εμπειρία της με τον Sacha Baron Cohen διατύπωσε η Rebel Wilson στα νέα της απομνημονεύματα, Rebel Rising.

Η ηθοποιός, γράφοντας για τον Βρετανό σταρ 52 ετών, τον χαρακτήρισε μ@λ#κ@ καθώς ισχυρίστηκε ότι ο Sacha Baron Cohen

της ζήτησε να “χώσει το δάχτυλό της στον πισινό του” και να γδυθεί κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων για την ταινία του, The Brothers Grimsby.

Συγκεκριμένα, η Rebel ισχυρίστηκε ότι είχε μια δυσάρεστη εμπειρία κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της κωμωδίας του 2016, ισχυρισμοί που ο Sacha είπε ότι είναι ψευδείς και διαψεύδονται από στοιχεία, και μοιράστηκε λεπτομέρειες σε ένα νέο απόσπασμα από την αυτοβιογραφία της. Έπαιξε τον ρόλο της φίλης του χαρακτήρα του Nobby, της Dawn.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Rebel Wilson (@rebelwilson)

Στο απόσπασμα, που περιήλθε στην κατοχή του περιοδικού People, η Rebel ισχυρίστηκε ότι ο Sacha της ζητούσε επανειλημμένα να γδυθεί για σκηνές παρά τον κανόνα της “όχι γυμνό”.

Ο πιο σοκαριστικός ισχυρισμός είναι ότι της ζήτησε να “χώσει το δάχτυλό της στον πισινό του” επειδή πίστευε ότι θα ήταν μια αστεία σκηνή στην ταινία. Η Rebel γράφει: “Ένιωθα ότι κάθε φορά που μιλούσα με τον SBC, ανέφερε ότι ήθελε να γδυθώ σε μια μελλοντική σκηνή. Εγώ έλεγα: Χα, δεν κάνω γυμνό, Sacha”.

Η Rebel ισχυρίστηκε ότι φέρεται να την κάλεσε ένας βοηθός παραγωγής για μια επιπλέον σκηνή κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων στο Κέιπ Τάουν της Νότιας Αφρικής. Η Rebel σημειώνει: “Εντάξει, λοιπόν, θα γυρίσουμε αυτή την επιπλέον σκηνή”, λέει ο SBC. Τότε κατεβάζει το παντελόνι του, λέει ο SBC: Εντάξει, τώρα θέλω να χώσεις το δάχτυλό σου στον κ#λ@ μου. Κι εγώ λέω: Τι; … Όχι!“

Η Rebel ισχυρίστηκε ότι σοκαρίστηκε και ήθελε να ξεφύγει, προσθέτοντας: “Ήμουν πλέον φοβισμένη. Ήθελα να φύγω από εκεί, οπότε τελικά συμβιβάστηκα: Του έδωσα ξυλιές στον πισινό και αυτοσχεδίασα μερικές ατάκες ως χαρακτήρας”.

Η ηθοποιός ισχυρίστηκε επίσης ότι συμφώνησε σε μια σεξουαλική σκηνή με τον Sacha μόνο έπειτα από αρκετές επανεγγραφές και θυμήθηκε ότι φέρεται να είπε στους παραγωγούς ότι δεν θα προωθούσε την ταινία πριν από την κυκλοφορία της. Ο Sacha έχει αρνηθεί σθεναρά ότι κακομεταχειρίστηκε ποτέ τη Rebel ή ότι την πίεσε να είναι γυμνή στην ταινία.

Εκπρόσωπος του Sacha, δήλωσε: “Ενώ εκτιμούμε τη σημασία του να μιλήσει κανείς, αυτοί οι αποδεδειγμένα ψευδείς ισχυρισμοί διαψεύδονται άμεσα από εκτεταμένα λεπτομερή στοιχεία, συμπεριλαμβανομένων ταυτόχρονων εγγράφων, κινηματογραφικού υλικού και μαρτυριών αυτοπτών μαρτύρων από όσους ήταν παρόντες πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την παραγωγή της ταινίας The Brothers Grimsby”.

Η ομάδα του Sacha προσκόμισε επίσης εννέα ανώνυμες δηλώσεις μελών του συνεργείου που υποστήριζαν τον ισχυρισμό ότι η σκηνή υπήρχε στο σενάριο.

Η Rebel δήλωσε ότι αισθάνεται ότι είναι “κάρμα” το γεγονός ότι η ταινία δεν σημείωσε καλές εισπράξεις όταν κυκλοφόρησε. Έρχεται λίγο μετά το μήνυμα της Rebel που ευχαρίστησε τους θαυμαστές της για την υποστήριξή τους, ενώ επέμεινε ότι δεν θα την “εκφοβίσουν και δεν θα την απειλήσουν”: “Ευχαριστώ πολύ όλους όσοι έστειλαν υπέροχα μηνύματα υποστήριξης τις τελευταίες μέρες και όσους μοιράστηκαν μαζί μου τις ιστορίες τους με αυτόν τον μ@λ@κ@!” έγραψε μεταξύ άλλων.

Keywords
Τυχαία Θέματα