Ariana Grande: Η αποζημίωση “μαμούθ” στον πρώην της μετά το διαζύγιο

16:30 19/3/2024 - Πηγή: InStyle

Η Ariana Grande και ο Dalton Gomez οριστικοποίησαν το διαζύγιό τους, έξι μήνες μετά την κατάθεση από τη σταρ. Το ζευγάρι ήταν παντρεμένο για περίπου τρία χρόνια.

Η απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου του Λος Άντζελες που βάζει οριστικό τέλος στον γάμο τους έγινε επίσημη την Τρίτη.

Οι δυο τους χώρισαν πριν από περισσότερο από έναν χρόνο, σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα, και επειδή το ζευγάρι είχε προγαμιαίο συμβόλαιο, δεν είχε παιδιά και δεν υπήρχαν

σημαντικές νομικές διαφορές στον χωρισμό, το διαζύγιο βγήκε γρήγορα και καθαρά μέσω του δικαστικού συστήματος.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ariana Grande (@arianagrande)

Οι όροι του διακανονισμού τους συμφωνήθηκαν τον Οκτώβριο και το ζευγάρι έπρεπε να περιμένει μόνο τους απαιτούμενους έξι μήνες για να τεθεί σε ισχύ η απόφαση του δικαστή. Όπως αναφέρεται στη συμφωνία, η Ariana θα καταβάλει εφάπαξ 1.250.000 δολάρια στον πρώην σύζυγό της χωρίς μελλοντική διατροφή.

Θα του δώσει επίσης το ήμισυ των εσόδων από την πώληση του σπιτιού τους στο Λος Άντζελες και θα καταβάλει έως και 25.000 δολάρια για τις αμοιβές των δικηγόρων του. Όπως η συντριπτική πλειονότητα των διαζυγίων στην Καλιφόρνια, η αίτηση της Ariana ανέφερε ως λόγο του χωρισμού τις “αγεφύρωτες διαφορές.”

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ariana Grande (@arianagrande)

Το ζευγάρι άρχισε να βγαίνει τον Ιανουάριο του 2020 και βρισκόταν μαζί σε καραντίνα κατά τη διάρκεια της πανδημίας. Εμφανίστηκαν μαζί στο βίντεο για το φιλανθρωπικό single Stuck With U του Justin Bieber τον Μάιο του ίδιου έτους και ανακοίνωσαν τον αρραβώνα τους τον Δεκέμβριο.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε σε μια μικρή ιδιωτική τελετή στο σπίτι της Ariana στο Μοντεσίτο της Καλιφόρνια στις 15 Μαΐου 2021. Ο χωρισμός τους ανακοινώθηκε τον Ιούλιο του 2023, με την Ariana να καταθέτει αίτηση διαζυγίου τον Οκτώβριο.

Keywords
Τυχαία Θέματα