Ariana Grande: Πιο εντυπωσιακή από ποτέ στον γάμο του αδερφού της

11:11 12/5/2022 - Πηγή: InStyle

Η Ariana Grande έδειξε την πιο τολμηρή πλευρά της ως παράνυμφος.

Ο Frankie Grande παντρεύτηκε τον επί δυο χρόνια σύντροφό του, Hale Leon πριν από μερικές ημέρες, στις 4 Μαΐου. Η γαμήλια τελετή είχε ως θέμα τη σειρά ταινιών ‘Star Wars’ και πραγματοποιήθηκε στη Boca Raton της Florida. Στο πλευρό του ερωτευμένου ζευγαριού βρέθηκαν όλα τα αγαπημένα τους πρόσωπα, όπως η αδερφή

του Frankie. Η 28χρονη τραγουδίστρια και κριτής του ‘The Voice’ ήταν καλεσμένη στον γάμο και εντυπωσίασε με το ιδιαίτερο total black look της. Μαζί της εντοπίσαμε και τον σύζυγό της, Dalton Gomez.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη تحديثات اريانا قراندي (@agb.arabic)

Η Ariana Grande επέλεξε να φορέσει μια Vera Wang δημιουργία, η οποία ήταν ειδικά φτιαγμένη για την ίδια. Εδώ να σημειώσουμε ότι η pop star και η διάσημη σχεδιάστρια μόδας έχουν πολύ καλές σχέσεις, αφού είχαν συνεργαστεί στο παρελθόν για τον το νυφικό της Ariana στον γάμο της με τον Dalton. Στις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν από την ευτυχισμένη ημέρα, τη βλέπουμε ντυμένη με ένα sexy two-piece set. Το outfit αποτελείται από ένα bralette top με έντονα cut outs και μια maxi φούστα με ψηλό κόψιμο. Ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με ένα μεγάλο μαύρο φιόγκο στα μαλλιά της και μικρά σκουλαρίκια σε σχήμα καρδιάς.

Εξέφρασε την αγάπη της για τον Frankie και τον Hale μέσω του προσωπικού λογαριασμού της στο instagram.

“Δυο πραγματικά υπέροχες ψυχές, οι οποίες ήταν γραφτό από τη μοίρα να είναι μαζί. Σας αγαπώ και τους δυο πάρα πολύ και σας εύχομαι μια αιωνιότητα ευτυχίας, υγείας και πολλών video games”, έγραψε χαρακτηριστικά. “Hale σε λατρεύω και είσαι μια θεϊκή προσθήκη στις ζωές όλων μας. Σε ευχαριστώ που αγαπάς τον Frankie με τον τρόπο που τον αγαπάς. Αυτό επιθυμούσα πάντα για τον αδερφό μου”, αποκάλυψε.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @arinagranaade

Keywords
Τυχαία Θέματα