Arnold Schwarzenegger: Γιατί αποθέωσε την Τaylor Swift;

11:39 28/4/2024 - Πηγή: InStyle

Τη δύναμη επιρροής της Taylor Swift επαίνεσε σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Arnold Schwarzenegger. Όπως φαίνεται, δεν ανήκει σε εκείνους που έχουν πρόβλημα με τη φετινή επέλαση της τραγουδίστριας στο NFL. Στην πραγματικότητα, χαίρεται πάρα πολύ για αυτή τη «νέα προσθήκη». Όπως λέει ο σταρ

του «Εξολοθρευτή», η star έφερε στο άθλημα κάτι «εκπληκτικό».

Μιλώντας στο Yahoo Entertainment, ο ηθοποιός δήλωσε αρχικά εντυπωσιασμένος με τις διαστάσεις που έχει λάβει το ποδόσφαιρο σε όλο τον κόσμο. Αναφέρθηκε και στην πρόσφατη προώθηση του NFL στην Ευρώπη και το Μεξικό. Φυσικά, αυτό συνέβαινε χρόνια πριν η Swift αρχίσει να βγαίνει με τον Travis Kelce. Έκτοτε όμως, το φαινόμενο γιγαντώθηκε. Η pop star έφερε επιπλέον δυναμική στο άθλημα.

O Arnold Schwarzenegger είναι πολύ χαρούμενος που “υπάρχει” κάποια σαν την Taylor Swift

«Το ποδόσφαιρο από μόνο του προσελκύει το μεγαλύτερο πλήθος κόσμου. Είναι το πιο δημοφιλές άθλημα. Αλλά το να υπάρχει κάποια σαν την Taylor Swift στις κερκίδες, προσελκύει και διαφορετικό κοινό. Και μόνο που η αγαπημένη τους τραγουδίστρια παρακολουθεί το παιχνίδι. Ειδικά τα νεότερα κορίτσια ασχολούνται πλέον περισσότερο με το ποδόσφαιρο. Γνωρίζουν τους κανόνες και όλα αυτά τα πράγματα, οπότε είναι πραγματικά εκπληκτικό».

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το 2023 ήταν η μεγαλύτερη χρονιά της Swift μέχρι σήμερα. Και με το νέο της άλμπουμ, θα συνεχίσει έτσι και το 2024. Δεδομένης της ενασχόλησης του Schwarzenegger με την πολιτική, τον ρώτησαν αν πιστεύει ότι η Swift θα μπορούσε να πολιτευτεί. «Αυτό δεν το ξέρω. Η δύναμη των διασημοτήτων είναι πολύ σημαντική όταν θέτεις υποψηφιότητα για αξίωμα. Το είδα αυτό όταν έβαλα υποψηφιότητα για κυβερνήτης. Αλλά πρέπει να έχεις το κατάλληλο μυαλό γι’ αυτό. Όλα αυτά βγαίνουν όταν κάνεις debates και δίνεις συνεντεύξεις. Έτσι, δεν γνωρίζω καθόλου αυτή την πλευρά της. Την ξέρω απλώς ως την πιο εξαιρετική ερμηνεύτρια. Ως μια πολύ ελκυστική γυναίκα, πολύ ταλαντούχα και έξυπνη. Αλλά δεν ξέρω αν η πολιτική πλευρά της υπάρχει ή αν ενδιαφέρεται γι’ αυτό» απάντησε.

Keywords
Τυχαία Θέματα