Νύχια από λινό: Η απίθανη μινιμαλιστική τάση του μανικιούρ που είναι τέλεια για τις διακοπές των γιορτών αλλά και το καλοκαίρι

09:32 28/4/2024 - Πηγή: InStyle
Να ένα καλόγουστο μανικιούρ, τόσο ‘καθαρό’ σαν τα φρεσκοπλυμένα σεντόνια ή το αγαπημένο σας λινό πουκάμισο.

Τα νύχια από λινό φέρνουν τον αέρα της φρεσκάδας και της κομψότητας στο μανικιούρ σας. Δεν αναφερόμαστε φυσικά στην υφή, αλλά στην αίσθηση που δίνουν λόγω του χρώματός τους. Αυτή η τάση στα νύχια είναι αρκετά απλή, αρκεί να επιλέξτε οποιαδήποτε απόχρωση του μπεζ/nude με –εδώ είναι το twist- ματ φινίρισμα.

Το αποτέλεσμα είναι υπέρκομψο και ταιριάζει με όλη την γκαρνταρόμπα σας. Παρακάτω, δείτε

τις υπέροχες προτάσεις για νύχια από λινό που σίγουρα θα ανανεώσουν τη διάθεσή σας τόσο το Πάσχα όσο και το καλοκαίρι.

Μισοφέγγαρο View this post on Instagram

A post shared by IMARNI (@imarninails)

Δώστε στα μπεζ nude νύχια ένα επιπλέον ενδιαφέρον δημιουργώντας ένα σχέδιο μισοφέγγαρο στη βάση. Έξτρα πλεονέκτημα: Δεν φαίνεται η διαφορά του χρώματος καθώς μεγαλώνει το νύχι.

Latte View this post on Instagram

A post shared by IMARNI (@imarninails)

Για αυτό το απλό αλλά κομψό αποτέλεσμα, επιλέξτε ένα κρεμώδες ουδέτερο χρώμα που δημιουργεί μία υπέροχη διακριτική αντίθεση με τη μαυρισμένη επιδερμίδα.

Ombre View this post on Instagram

A post shared by IMARNI (@imarninails)

Δεν μπορείτε να αποφασίσετε ποια απόχρωση θέλετε; Κάντε ένα απαλό ombré, το οποίο γίνεται ακόμη πιο ενδιαφέρον με ματ φινίρισμα.

Λινό σε γαλλικό View this post on Instagram

A post shared by Dayanna I. Sapiens (@disseynails)

Ένας άλλος τρόπος για να συνδυάσετε πολλές nude αποχρώσεις μαζί είναι αυτό το γαλλικό μανικιούρ. Ένα κλασικό και ταυτόχρονα σύγχρονο σχέδιο που παραμένει μινιμαλιστικό.

Λινό σε λινό View this post on Instagram

A post shared by Betina R. Goldstein (@betina_goldstein)

Αν παρατηρήσετε προσεκτικά θα δείτε ότι δεν είναι ένα μονόχρωμο μανικιούρ, καθώς έχει μια λεπτή ‘σπασμένη’ λευκή άκρη που προσθέτει διακριτική διάσταση. Τα μεγάλα χρυσά δαχτυλίδια είναι ο τέλειος συνδυασμός για λάμψη, ιδίως αν βάλετε ένα ματ top coat πάνω από το βερνίκι.

Στιλ coquette View this post on Instagram

A post shared by Gina Edwards (@ginaedwards_)

Ένα απαλό ροδακινί με διακοσμητικές λεπτομέρειες δημιουργεί μια τέλεια ισορροπία μεταξύ του μινιμαλισμού και του μαξιμαλισμού. Οι καρδούλες και οι πέρλες χαρίζουν ένα παιχνιδιάρικο, ρομαντικό στιλ.

Γιν-γιανγκ View this post on Instagram

A post shared by Gina Edwards (@ginaedwards_)

Η ιδέα του φρέσκου, καθαρού λινού (και όλα όσα σχετίζονται με αυτό) μας φέρνει γαλήνη. Επικεντρωθείτε σε αυτήν την ενέργεια προσθέτοντας ένα διακριτικό, γυαλιστερό σχέδιο yin-yang σε μερικά νύχια.

Keywords
Τυχαία Θέματα