Baseball Hat: Το βασικό αξεσουάρ που αναβαθμίζει την καθημερινότητά μας- Πώς θα το φορέσετε

08:30 2/7/2023 - Πηγή: InStyle

Στην απαιτητική καθημερινότητά μας, συχνά αναζητούμε τα τέλεια αξεσουάρ που θα δώσουν μια διαφορετική νότα στην εικόνα μας. Ανάμεσα σε αυτά, υπάρχει ένα κλασικό και πολυλειτουργικό κομμάτι που αποκτά όλο και μεγαλύτερη δημοτικότητα: το baseball hat.

Πέρα από την απλότητά του, αυτό το καπέλο κατέχει μια ξεχωριστή ιδιότητα -τη δυνατότητα να αναβαθμίζει ακόμα και τα πιο απλά μας looks, προσφέροντας μια δόση σύγχρονου χαρακτήρα και ανεπιτήδευτης φρεσκάδας. Και το ακόμα καλύτερο της υπόθεσης είναι αυτό -τα baseball hats ταιριάζουν με τα πάντα και θα σας το αποδείξουμε

με τα παρακάτω σύνολα!

Κοστούμι με καπέλο

Τι κι αν θεωρείται ένα από τα πιο αυστηρά outfits του γραφείου, τι κι αν φαινομενικά δεν μπορεί να συνδυαστεί με casual αξεσουάρ. Το κοστούμι πάει τέλεια με το κλασικό καπέλο, το οποίο έχει την τάση να το «μαλακώνει» και να το κάνει να δείχνει πολύ πιο cool.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ChristineQuinn (@thechristinequinn)

Accessories’ Best: Τα καπέλα που δεν θα αποχωριστείτε αυτή τη σεζόνΚαπέλο με έντονο mix&match

Οι μαξιμαλίστριες της παρέας που λατρεύουν να μπερδεύουν διαφορετικά στιλ σε ένα μόνο outfit, θα λάτρευαν το συγκεκριμένο. Γιατί συνδυάζει λινά και κροσέ κομμάτια, flat σανδάλια και φυσικά καπέλο! Πολλά, αλλά ταιριαστά.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tin Vcb (@tinvcb)

Βερμούδα με καπέλο

Το casual στα καλύτερά του. Ποια μπορεί άλλωστε να αντισταθεί σε ένα look που περιλαμβάνει denim βερμούδα, oversized φούτερ και baseball hat; Κολεγιακό και απαραίτητο για την καθημερινότητά μας.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SOFIA COELHO (@sofiamcoelho)

Baseball Hat Era: Ο ήλιος βγαίνει τα καπέλα μπαίνουν- Πώς θα τα φορέσουμεΚαπέλο με 90s μινιμαλισμό

Μερικές φορές δεν χρειάζονται πολλά για να εντυπωσιάσετε. Αρκεί μόνο ένα αμάνικο, στενό και σούπερ μίνι φόρεμα σε ουδέτερη απόχρωση, σέξι σανδάλια που θα αναδείξουν την πιο θηλυκή πλευρά του εαυτού σας και… το καπελάκι σας!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Josefine Vogt (@josefinevogt)

To cool αξεσουάρ που θα φοράμε κάθε μέρα το καλοκαίριΤο νέο preppy με καπέλο

Είτε είστε celebrity star σαν την Kendall, είτε όχι, μπορείτε άνετα να αντιγράψετε το συγκεκριμένο look. Τα ανδρικά πουκάμισα και σακάκια θα είναι πάντα εντός μόδας και σε συνδυασμό με επίσης ανδρόγυνα παπούτσια και αξεσουάρ όπως τα καπέλα θα δημιουργούν τα πιο αιχμηρά σύνολα του street style.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη

Keywords
Τυχαία Θέματα