Bella Hadid: Ακολουθεί το παράδειγμα της Gigi, δωρίζοντας όλα της τα έσοδα στην Ουκρανία

11:00 14/3/2022 - Πηγή: InStyle

Celebrities, μοντέλα, απλοί άνθρωποι, σύσσωμος όλος ο κόσμος παρακολουθεί την κατάσταση στην Ουκρανία. Όμως κανείς δεν μένει άπραγος. Άλλοι λίγα, άλλοι πολλά, ρούχα, χρήματα και είδη πρώτης ανάγκης, ο καθένας στέλνει ό,τι μπορεί στον ουκρανικό λαό και στέκεται δίπλα του. Ο πόλεμος τελικά, ανέδειξε το ανθρώπινο πρόσωπο, αυτό που για λίγο είχε κρυφτεί πίσω από τις πολυτέλειες και την πεποίθηση ότι η ειρήνη είναι μια κατάσταση δεδομένη. Μετά την Gigi Hadid λοιπόν, και η αδερφή της Bella αποφασίζει να δωρίσει όλα της τα έσοδα από την τελευταία Εβδομάδα μόδας, με

σκοπό να ανακουφίσει το λαό της Ουκρανίας.

Instagram @bellahadid

Μια γενναία πράξη από το μοντέλο, το οποίο δείχνει έμπρακτα ότι στέκεται δίπλα σε όσους το έχουν ανάγκη. Δεν είναι η πρώτη φορά που η Bella Hadid προχωράει σε μια τέτοια κίνηση. Στα γενέθλια της ανακοίνωσε ότι θα στηρίξει όσους ανθρώπους μάχονται με την κατάθλιψη και με προβλήματα ψυχικής υγείας, κάνοντας μια δωρεά σε έναν οργανισμό που βοήθησε και την ίδια να ξεπεράσει το πρόβλημά της, ενώ κάθε Χριστούγεννα συμμετέχει σε δράσεις, οι οποίες μοιράζουν τρόφιμα και δώρα σε άπορες οικογένειες. Γιατί πολύ απλά με αυτές τις αρχές μεγάλωσε. Γιατί βάζει την ανθρωπιά πάνω από το χρήμα.

Instagram @bellahadid

Έτσι και τώρα, ακολουθώντας το παράδειγμα της αδερφής της, περπάτησε στις πασαρέλες έχοντας έναν σκοπό. Να βοηθήσει όσους το έχουν ανάγκη. Ουκρανούς που βιώνουν τον πόλεμο αλλά και τη γενέτειρά της, την οποία δεν ξεχνά ποτέ.

«Το να βλέπω τους Ουκρανούς φίλους μου και συναδέλφους να δουλεύουν τόσο σκληρά εδώ στην Ευρώπη, τόσο κοντά και ταυτόχρονα τόσο μακριά από τις οικογένειες, τους φίλους, τα σπίτια τους στην Ουκρανία είναι μία ιδιαίτερα συναισθηματική εμπειρία για εμένα. Το να ακούω τις ιστορίες και τα συναισθήματά τους από πρώτο χέρι είναι συντριπτικό και με όλη μου την καρδιά στέκομαι δίπλα τους».

Keywords
Τυχαία Θέματα