Hailey Bieber: Νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο με εγκεφαλική βλάβη

12:30 13/3/2022 - Πηγή: InStyle

Απόρροια του COVID-19, όπως οι γιατροί ισχυρίζονται, είναι τα συμπτώματα εγκεφαλικής βλάβης, τα οποία εμφάνισε η Hailey Bieber με αποτέλεσμα να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο. Το μοντέλο, σύμφωνα με το τηλεοπτικό κανάλι TMZ, εισήχθη ως «επείγον ιατρικό περιστατικό» στο νοσοκομείο του Palm Springs, καθώς εμφάνισε συμπτώματα που την επηρέασαν στην κίνηση και συνδέονται με τον εγκέφαλο. Τα ίδια ωστόσο συμπτώματα, εμφανίζουν, ως επί το πλείστον, άνθρωποι μεγαλύτερης ηλικίας, ενώ η Hailey είναι μόνο 25.

Instagram @haileybieberΑναβάλλει την περιοδεία του ο Justin
Bieber

Οι γιατροί διεξήγαγαν μια σειρά από τεστ, προκειμένου να δουν από πού προήλθαν τα συμπτώματα και όλα οδηγούν στον COVID-19, χωρίς όμως να έχουν καταλήξει ακόμα σε κάποια επίσημη διάγνωση. Εδώ, να θυμίσουμε ότι πρόσφατα είχε νοσήσει και ο Justin Bieber από την ασθένεια, με αποτέλεσμα να ακυρώσει τις συναυλίες του, αλλά τότε δεν υπήρχε καμία είδηση γύρω από την υγεία της συζύγου του. Τα νέα αναφέρουν ότι η Hailey Bieber βρίσκεται ήδη στο σπίτι της κι έχει λάβει τα επίσημα αποτελέσματα των εξετάσεων.

Instagram @haileybieber

Το μοντέλο επίσης, φρόντισε να ενημερώσει για την κατάσταση της υγείας της και τους ακολούθους της στο Instagram με ένα ενθαρρυντικό post.

«Μην στεναχωριέσαι και μην ανησυχείς. Αντί να ανησυχείς, προσευχήσου. Άσε τις ικεσίες και τα εγκώμια να διαμορφώσουν τις ανησυχίες σου σε προσευχές, αφήνοντας το Θεό να γνωρίζει τι σε απασχολεί. Πριν το καταλάβεις, μια αίσθηση Θεϊκής πληρότητας, ότι όλα θα ενωθούν τελικά για καλό, θα έρθει και θα σε γαληνέψει. Είναι υπέροχο τι συμβαίνει όταν ο Χριστός παίρνει το μέρος της ανησυχίας στο κέντρο της ζωής σου.»

Ενώ αργότερα δημοσιοποίησε και τις λεπτομέρειες του περιστατικού και της διάγνωσης, η οποία αποκάλυψε ότι τα συμπτώματα που έδειχναν να σχετίζονται με ελαφρύ εγκεφαλικό ή με επιπτώσεις του COVID-19, αποδείχτηκαν ότι οφείλονταν σε έναν θρόμβο στο αίμα. Κι εφόσον ο οργανισμός της το ξεπέρασε μόνος του, πήρε εξιτήριο και τώρα ξεκουράζεται στο σπίτι της. Περαστικά!

Instagram @haileybieber

Keywords
Τυχαία Θέματα