Beyoncé: Η κίνηση αγάπης σε φανατικό θαυμαστή της που συγκίνησε

14:22 22/9/2023 - Πηγή: InStyle

Η Beyoncé αποδεικνύει με πράξεις γιατί είναι η… βασίλισσα στην καρδιά των θαυμαστών της.

Η Queen B συγκινήθηκε όταν άκουσε πως φανατικός θαυμαστής της με κινητικά προβλήματα δεν πρόλαβε τη συναυλία της στο Σιάτλ καθώς έχασε την πτήση του αφού η αεροπορική εταιρεία με την οποία θα ταξίδευε δεν μπορούσε να μεταφέρει το αναπηρικό του αμαξίδιο.

Ο Jon Hetherington, 34 ετών, από το Eugene του Όρεγκον,

είχε προγραμματίσει το ταξίδι του για να δει την Beyoncé στο Σιάτλ, αλλά όταν πήγε να επιβιβαστεί στην πτήση της Alaska Airlines, ισχυρίζεται ότι του είπαν ότι δεν μπορούσε να πάρει το ηλεκτρικό αναπηρικό του αμαξίδιο στο αεροπλάνο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Beyoncé (@beyonce)

Ο θαυμαστής της Beyoncé ισχυρίζεται ότι το πλήρωμα προσπάθησε να του βρει εναλλακτική πτήση με αεροσκάφος Airbus, το οποίο θα μπορούσε να μεταφέρει την καρέκλα, αλλά η μόνη διαθέσιμη πτήση προσγειώθηκε στο Σιάτλ με 12 ώρες καθυστέρηση.

Ο Jon, ο οποίος χρειάζεται το αναπηρικό καροτσάκι επειδή πάσχει από εγκεφαλική παράλυση, δήλωσε ότι η εμπειρία αυτή ήταν ένα “συστημικό ζήτημα” που αντανακλούσε τον “μισαναπηρισμό”, καθώς έπρεπε να χάσει την ευκαιρία να δει την Beyoncé.

Ωστόσο, αφού δημοσίευσε ένα βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όπου περιέγραφε λεπτομερώς τη δυσχερή του θέση, το BeyHive εντόπισε την ιστορία του Jon, η οποία στη συνέχεια έφτασε στην ίδια τη σουπερστάρ και πριν από λίγο καιρό, η ομάδα της Beyoncé κανόνισε να δει ο Jon την αγαπημένη του καλλιτέχνιδα στο Τέξας.

Μιλώντας στους New York Times, ο Jon είπε ότι έμεινε “αποκαρδιωμένος” όταν αναγκάστηκε να χάσει τη συναυλία στο Σιάτλ.

Ableism strikes again. After waiting 25 years, I’m not seeing @Beyonce tonight pic.twitter.com/ycwdpb3uif

— Jon (@LiberatedByGaga) September 14, 2023

Παρ’ όλο που απογοητεύτηκε από την Alaska Airlines, επέμεινε ότι το πρόβλημα δεν αφορούσε μόνο τη μία αεροπορική εταιρεία, αλλά ήταν ενδεικτικό ενός ευρύτερου προβλήματος με τον μισαναπηρισμό στις μεταφορές.

Εξήγησε ότι το προσωπικό της αεροπορικής εταιρείας προσπάθησε με κάθε τρόπο να τον βοηθήσει να βάλει το αναπηρικό του αμαξίδιο στο αεροπλάνο, κάνοντας προσπάθεια να χωρέσει. Αλλά στο τέλος, η καρέκλα ήταν τέσσερις ίντσες πιο ψηλή.

Όταν κατέστη σαφές ότι δεν θα μπορούσε να επιβιβαστεί στο αεροπλάνο, ο Jon υπέβαλε καταγγελία αναπηρίας στην αεροπορική εταιρεία – την οποία ένα μέλος του προσωπικού τον βοήθησε να ολοκληρώσει.

Εκπρόσωπος της Alaska Airlines δήλωσε: “Αισθανόμαστε απαίσια για την ταξιδιωτική εμπειρία των επισκεπτών μας μαζί μας. Πάντα στοχεύουμε στο να κάνουμε κάτι καλύτερο καθώς αντιμετωπίζουμε καταστάσεις όπως αυτή.”

pic.twitter.com/fRJ3JlaAQY

— Jon (@LiberatedByGaga) September 16, 2023

Ο Jon εξήγησε ότι, αν και αυτή είναι η πρώτη φορά που του απαγορεύεται η επιβίβαση σε αεροπλάνο λόγω της αναπηρίας του, είχε αρκετές δύσκολες εμπειρίες με αεροπορικά ταξίδια στο παρελθόν.

Αφού δημοσίευσε την πιο πρόσφατη ανατρεπτική του εμπειρία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οι πιστοί θαυμαστές της Beyoncé είδαν την ιστορία του Jon και ήταν αποφασισμένοι να τον βοηθήσουν να δει την ηρωίδα του.

Η ομάδα της επικοινώνησε μαζί του και του πρόσφερε εισιτήρια για τη συναυλία στο Τέξας, καθώς και μια πτήση για να τον μεταφέρει εκεί αλλά και μετακινήσεις για το αεροπορικό ταξίδι του.

Ο ίδιος δήλωσε: “Είμαι πραγματικά ευγνώμων και εκτιμώ πολύ το γεγονός ότι όλα αυτά συμβαίνουν. Ελπίζω ότι οι άνθρωποι θα ασχοληθούν πραγματικά με αυτά τα πράγματα και δεν θα τα αφήσουν απλά να περάσουν. Αυτό είναι το σημαντικό για μένα.”

Keywords
Τυχαία Θέματα