Φθινοπωρινά Καπέλα: Αυτά είναι τα πιο cool trends που κυκλοφορούν αυτήν τη στιγμή στους δρόμους

11:27 22/9/2023 - Πηγή: InStyle

Όταν πρόκειται για αξεσουάρ, τα καπέλα αποτελούν το κερασάκι στην τούρτα του στιλ και φέτος το φθινόπωρο, είναι η στιγμή να ενδώσετε σε αυτό το κατά τα άλλα παρεξηγημένο αξεσουάρ.

Aκόμα κι αν ο ήλιος δεν καίει πλέον, λίγη προστασία από τα πρώτα πρωτοβρόχια και το δροσερό αεράκι τη χρειαζόμαστε. Γούνινες λεπτομέρειες, αστραφτερά στοιχεία, τολμηρά σχέδια και η φετινή σεζόν φαντάζει πολλά υποσχόμενη -τουλάχιστον σε αυτό της το κομμάτι.

Pop Άγρια Δύση

Ξεχάστε τις συνηθισμένες επιλογές… Τα καπέλα με western αναφορές σε εντυπωσιακά χρώματα και ιδιαίτερα υλικά είναι μια εκκεντρική πινελιά

σε ένα street style look.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Street Style SPY – Raimonda K. (@streetstylespy.dk)

Jean Baseball Hat

Το κλασικό baseball καπέλο συναντά το ντένιμ, δίνοντας έναν μοναδικό συνδυασμό cool αισθητικής και τολμηρού ύφους. Με μια ποικιλία από χρώματα και εκδοχές, το τζιν καπέλο υποδέχεται τα glam διακοσμητικά και λάμπει από χιλιόμετρα μακριά.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mohamed ElSayed (@mohamedsesee)

Παριζιάνικος Μπερές: Πώς θα φορέσουμε σήμερα το πιο chic φθινοπωρινό αξεσουάρMade in Paris

Εάν αγαπάτε το χρώμα, τα καπέλα σε έντονες αποχρώσεις θα κλέψουν την παράσταση. Από λαμπερά κόκκινα μέχρι βαθιά μπλε, τα φθινοπωρινά αξεσουάρ θα σας κάνουν να ξεχωρίσετε από το πλήθος και να αναδειχτείτε βασίλισσα του street style. Ναι, ακόμα κι αν πρόκειται για τον πιο κλασικό μπερέ.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Emili Sindlev (@emilisindlev)

Navy… but make it fashion

Για τις λάτρεις του vintage, τα δερμάτινα captain hats ανεβάζουν τον πήχη ψηλά. Εμπνευσμένα από τα ναυτικά καπέλα, τα δερμάτινα αξεσουάρ προσθέτουν μια διαχρονική κομψότητα σε κάθε εμφάνιση και μια εναλλακτική πινελιά φτιαγμένη από σκληρό δέρμα. Τέλεια για τις πρώτες φθινοπωρινές ημέρες.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Style Stalker (@thestylestalkercom)

Bucket Hats

Παραμένουν αγαπημένα και φέτος, με την προσθήκη των εντυπωσιακών prints να δίνουν ζωντάνια και ένταση. Από μοτίβα της φύσης μέχρι γεωμετρικά σχέδια και κλασικά ριγέ, τα καπέλα του ψαρά μετατρέπονται σε must και ετοιμάζονται να υποδεχτούν και τη γούνινη εκδοχή τους.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @473na.na

Υ2Κ και μπαντάνα στα μαλλιά

Νοσταλγικές διαθέσεις με ένα αξεσουάρ που τελευταία φαίνεται να μας συνοδεύει πιστά από το καλοκαίρι μέχρι και το φθινόπωρο. Τις ρετρό μπαντάνες κληθήκαμε να τις φορέσουμε όταν ήμασταν παιδιά και να που τώρα μετατρέπονται και πάλι σε τάση. Μια τάση γεμάτη αναμνήσεις και λαχούρια!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Karya Schanilec – NYC Street Style Photographer (@karyastreetstyle)

Fall Fashion: 5 top τάσεις στα αξεσουάρ του φθινοπώρου που πρέπει να γνωρίζετε

Keywords
Τυχαία Θέματα