Black Friday alert: Πως θα πετύχετε τις καλύτερες προσφορές μέχρι και τι να φορέσετε την πιο πολυαναμενόμενη μέρα του χρόνου

Η Black Friday δεν είναι μια συνηθισμένη μέρα. Ήρθε από την Αμερική και πλέον αποτελεί θεσμό, και συγκεκριμένα τον πιο αγαπημένο των shopaholic. Όχι ότι περιμέναμε έναν ολόκληρο χρόνο για να ξεχυθούμε για αγορές αλλά αυτή την ημέρα κάτι μας πιάνει. Λίγο η προ Χριστουγέννων διάθεση, λίγο ότι ακούμε τιμές μείον 80%, η Μαύρη Παρασκευή είναι εδώ και εμείς, μετά την ανάγνωση του οδηγού, θα δηλώνουμε ετοιμοπόλεμες.

@telegraphandargus

Ναι, ετοιμοπόλεμες γιατί περί τέτοιας κατάστασης πρόκειται. Δεν είναι τυχαίες

οι εικόνες που κυκλοφορούν με ανθρώπους να περιμένουν στημένοι για ώρες έξω από ένα κατάστημα, να σκίζουν στη μέση ένα ρούχο ή να τρέχουν μανιωδώς για να προλάβουν να αρπάξουν ένα κομμάτι. Μπορεί να το έχετε ζήσει και από κοντά. Δεν χρειάζεται όμως αυτή η τρέλα, μόνο λίγα απλά μυστικά που θα βοηθήσουν να πετύχετε την προσφορά.

Σκεφτείτε από πριν που θα επενδύσετε τα χρήματά σας. Επιλέξτε ένα είδος για να κατευθυνθείτε αμέσως εκεί. Τα παλτό, τα δερμάτινα και τα πιο ακριβά είδη είναι μια έξυπνη επιλογή γιατί θα έχουν την μεγαλύτερη πτώση.

Αν βρίσκεστε σε δίλλημα για το αν θα πρέπει να αγοράσετε το ρούχο που κρατάτε ή όχι, αγοράστε το! Τα περισσότερα καταστήματα δέχονται πλέον επιστροφές χρημάτων κι εσείς μπορείτε να το δοκιμάσετε με την ησυχία σας στο σπίτι.

Φορέστε αθλητικά! Ίσως να θέλετε να συνδυάσετε την Black Friday με έναν καφέ αλλά αν είναι να ποδοπατηθείτε τουλάχιστον ας είστε άνετες.

@theguardian

Μην χάνετε τον χρόνο σας δοκιμάζοντας ότι έχετε βρει, εξάλλου ξέρετε το νούμερο σας. Αλλά κάντε μια βόλτα στα δοκιμαστήρια, ίσως βρείτε κάτι αναπάντεχα καλό.

Δεν αξίζει να μαλώσετε για ένα μπλουζάκι ή ένα παντελόνι που θα το βρίσκατε οπουδήποτε και σε κάθε σεζόν. Τώρα αν βρήκατε το πανωφόρι ή το φόρεμα των ονείρων σας και το κρατάει άλλη κυρία… εκεί αλλάζουν τα πράγματα.

Αποφύγετε να ρωτάτε για νούμερα. Αν το νούμερο σας δεν βρίσκεται στη θέση του, τρία ενδεχόμενα υπάρχουν: ή βρίσκεται στα δοκιμαστήρια, ή το κρατάει κάποιος άλλος ή απλά δεν υπάρχει.

Ready, set, GO!

@darkagent

Keywords
Τυχαία Θέματα