Bradley Cooper: Στο κόκκινο χαλί με την εξάχρονη κόρη του Lea De Seine – To μήνυμα της Irina Shayk

Ο Bradley Cooper είναι ένας περήφανος μπαμπάς. Έφθασε στο κόκκινο χαλί έχοντας στο πλευρό του την κόρη του, Lea De Seine. Η μικρούλα έκανε το ντεμπούτο της σε κοσμικές εκδηλώσεις, με την παρουσία της στην πρεμιέρα του Maestro.

Ο 48χρονος ηθοποιός πόζαρε με την αξιολάτρευτη εξάχρονη κόρη του, την οποία απέκτησε με την πρώην σύντροφό του, Irina Shayk.

Bradley Cooper and Lea at

the premiere of Maestro in Los Angeles. pic.twitter.com/LtXZTGnse6

— 21 (@21metgala) December 13, 2023

Ο Cooper έδειχνε πανευτυχής, καθώς κρατούσε το χέρι της μικρής του, ενώ πόζαραν για φωτογραφίες. Η Lea φορούσε ένα φόρεμα με animal print και χρυσά παπούτσια, ενώ κρατούσε μια κόκκινη τσάντα, κλέβοντας λίγο από το στιλ της μαμάς της.

Η Irina Shayk εξέφρασε τη στήριξή της σε μπαμπά και κόρη. Μπορεί αυτή να μην τους συνόδευσε στην εκδήλωση, αλλά φρόντισε να στείλει μήνυμα. Ανέβασε στα Instagram Stories της, δύο φωτογραφίες. Η πρώτη ήταν μια ασπρόμαυρη αφίσα του Maestro. Κάτω από αυτήν έγραψε: “Συγχαρητήρια @maestrofilm Τόσο περήφανος ο μπαμπάς και η Lea“.

Η δεύτερη εικόνα έδειχνε το πίσω μέρος του κεφαλιού της Lea,σε ένα σκοτεινό θέατρο, ενώ στην οθόνη φωτιζόταν το όνομα “Lea pictures”, η εταιρεία παραγωγής του Cooper.

Lady Gaga & Bradley Cooper juntos otra vez pic.twitter.com/kaZKIqlnhl

— Indie 505 (@Indie5051) December 13, 2023

Φυσικά εντύπωση έκανε και η επανασύνδεση του Βradley Cooper στο κόκκινο χαλί με τη Lady Gaga, πέντε χρόνια μετά το “Ένα Αστέρι Γεννιέται”.

Keywords
Τυχαία Θέματα