Britney Spears- Sam Asghari: Τι συμβαίνει με το διαζύγιό τους;

Η Britney Spears και ο Sam Asghari παντρεύτηκαν τον Ιούνιο του 2022, μετά από πέντε χρόνια σχέσης. Το ζευγάρι είχε γνωριστεί το 2016, όταν ο Asghari εμφανίστηκε στο μουσικό βίντεο της Spears για το τραγούδι “Slumber Party”.

Η Spears είχε δηλώσει επανειλημμένα ότι ο Asghari ήταν ο έρωτας της ζωής της και ότι ήθελε να τον παντρευτεί. Το ζευγάρι είχε ανακοινώσει τον αρραβώνα του τον Σεπτέμβριο του 2021.

Ο Asghari υπέβαλε αίτηση διαζυγίου από την Spears στις 16 Αυγούστου 2023, επικαλούμενος “ασυμβίβαστες
διαφορές”

Σύμφωνα με πληροφορίες, η αιτία του διαζυγίου ήταν μια διαφωνία για το αν η pop star θα ήθελε να αποκτήσει περισσότερα παιδιά. Η Spears είχε δηλώσει ότι ήθελε να αποκτήσει περισσότερα παιδιά, αλλά ο Asghari φέρεται να ήταν απρόθυμος να το κάνει.

Το ζευγάρι δεν έχει κάνει κανένα δημόσιο σχόλιο για το διαζύγιό του αν και όπως όλα δείχνουν βρίσκονται πολύ κοντά στην οριστικοποίηση του.

Τι συμβαίνει με το διαζύγιο τους;

Σύμφωνα με πηγές από το φιλικό τους περιβάλλον που μίλησαν στο ΤΜΖ, το ζευγάρι έχει πολύ καλές σχέσεις. Δεν έχουν “κακία” ο ένας για τον άλλον ενώ ελυσαν τις μεταξύ τους διαφορές. Σύμφωνα με πηγή από το περιβάλλον τους, οι δυο τους είχαν «επαφή», το τελευταίο διάστημα.

Ο ηθοποιός δεν παραβίασε το προγαμιαίο συμβόλαιο που είχαν υπογράψει. Οι δικηγόροι τους εργάζονται για να διευθετήσουν όλες τις τελικές λεπτομέρειες για την οριστικοποίηση του διαζυγίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα