Γιατί η Cher δυσκολεύεται να γράψει τα απομνημονεύματά της

Την προθυμία της να κυκλοφορήσει τα απομνημονεύματά της εξέφρασε η Cher. Ειδικότερα, η θρυλική μουσικός βρέθηκε στο The Tonight Show Starring του Jimmy Fallon, αποκαλύπτοντας ότι δουλεύει πάνω σε αυτό το project.

Γ Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Tonight

Show (@fallontonight)

Γιατί δυσκολεύεται να γράψει τα απομνημονεύματά της

«Απλώς δειλιάζω εντελώς», είπε η 77χρονη τραγουδίστρια στον Fallon. «Την προηγούμενη φορά, Δεν έβαλα κάποια πράγματα που έπρεπε να μπουν. Οπότε πρέπει να πάω πίσω σε αυτό και να αναλάβω δράση».

Αν και ο τίτλος των απομνημονευμάτων της είναι επίσης σε αναζήτηση, η τραγουδίστρια του «Believe» φαίνεται αποφασισμένη. «Έχω ζήσει πάρα πολύ καιρό και έχω κάνει πάρα πολλά πράγματα. Έτσι, πρέπει να είναι κάπως σαν εγκυκλοπαίδεια» αστειεύτηκε η Cher.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Tonight Show (@fallontonight)

Οι δυσκολίες που αντιμετώπισε όταν έκανε το πρώτο της χριστουγεννιάτικο άλμπουμ

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, αποκάλυψε πως δυσκολεύτηκε και στο άλλο τελευταίο της project, το πρώτο της χριστουγεννιάτικο άλμπουμ, Christmas. «Επειδή δεν μπορούσα να βρω τον εαυτό μου, δεν μπορούσα να τον δω σε ένα χριστουγεννιάτικο άλμπουμ», είπε η Cher.

Η εμβληματική ερμηνεύτρια μπόρεσε να συγκεντρωθεί πλήρως στο άλμπουμ αφού επιστράτευσε και άλλους θρυλικούς τραγουδιστές, όπως ο Stevie Wonder και η Darlene Love. «Ήμουν τόσο τρομοκρατημένη, δεν αστειεύομαι», εξομολογήθηκε για το τηλεφώνημά της στον Wonder.

Μάλιστα, είχε προηγηθεί η συνειδητοποίησή της ότι υπήρχαν κάποια σημεία του «What Christmas Means to Me» που ήταν «μόνο με τη σφραγίδα του Stevie». Οπότε, δεν δίστασε να του τηλεφωνήσει και να του εκφράσει την ανησυχία της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cher (@cher)

Θυμίζουμε ότι το χριστουγεννιάτικο άλμπουμ της Cher κυκλοφόρησε τον Σεπτέμβριο. «Are you spending Christmas with me?» είχε γράψει στον λογαριασμό της στο Instagram όταν ανέβασε το εορταστικό εξώφυλλο του δίσκου.

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένη γιατί υπάρχουν πολλοί άνθρωποι σε αυτό και δεν έχω κάνει ποτέ ντουέτα. Ποτέ δεν είχα ανθρώπους σε κανέναν από τους δίσκους μου» δήλωσε η Cher, προσθέτοντας ότι οι συνεργασίες ήταν πάντα «της τελευταίας στιγμής».

Keywords
Τυχαία Θέματα