Britney Spears: Η μεταμεσονύχτια μοναχική βόλτα της για τηγανητό κοτόπουλο

10:18 20/8/2023 - Πηγή: InStyle

Μεταμεσονύχτια όρεξη για τηγανητό κοτόπουλο είχε η Britney Spears, η οποία τις τελευταίες ημέρες έχει στρέψει το ενδιαφέρον των μίντια στην άστατη προσωπική της ζωή. Η 41χρονη, βρίσκεται εν μέσω ενός δύσκολου όπως φαίνεται διαζυγίου με τον 29χρονο πρώην αγαπημένο της Sam Asghari.

Οι παπαράτσι της daily mail, δε θα μπορούσαν να μην έχουν στραμμένο

τον αδιάκριτο φακό τους πάνω της, ακολουθώντας και καταγράφοντας κάθε της βήμα. Όπως έπραξαν αργά το βράδυ της Παρασκευής όπου η Britney αποφάσισε για μια μοναχική βόλτα στο Dave’s Hot Chicken στο Όξναρντ της Καλιφόρνια.

Η άλλοτε πριγκίπισσα της ποπ, βγήκε από το εστιατόριο με ένα ρόφημα λεμονάδας βατόμουρο στο χέρι μαζί με την ομάδα ασφαλείας της, λίγο μετά τα μεσάνυχτα. Η πρόσφατα single τραγουδίστρια έδειχνε καταβεβλημένη, φορώντας ένα πουλόβερ με ανοιχτούς ώμους, μαύρο τζιν σορτσάκι και σανδάλια.

Η εμφάνιση της ξανθιάς σταρ, ήρθε μία μέρα μετά τη δήλωση στην οποία προέβη μέσω ανάρτησής της στο Instagram αναφορικά με τον πρόσφατο ξαφνικό χωρισμό της.

«Ειλικρινά δεν είναι δουλειά κανενός, αλλά δεν άντεχα άλλο τον πόνο», έγραψε η τραγουδίστρια, μετά τις κατηγορίες του 29χρονου πρώην συζύγου της για απιστία και κακοποίηση.

«Όπως όλοι γνωρίζουν, ο Hesam και εγώ δεν είμαστε πια μαζί… 6 χρόνια είναι πολύς χρόνος για να είσαι με κάποιον, οπότε είμαι λίγο σοκαρισμένη», έγραψε.

«Δεν είμαι εδώ για να εξηγήσω γιατί, ειλικρινά δεν είναι δουλειά κανενός!!! Όμως, δεν άντεχα άλλο τον πόνο ειλικρινά!!!», πρόσθεσε η τραγουδίστρια. «Με κάποιου είδους τηλεπαθητικό τρόπο λαμβάνω τόσα πολλά μηνύματα από φίλους που λιώνει η καρδιά μου και σας ευχαριστώ!!! Το παίζω δυνατή για πάρα πολύ καιρό και το Instagram μου μπορεί να φαίνεται τέλειο, αλλά απέχει πολύ από την πραγματικότητα και νομίζω ότι όλοι το ξέρουμε αυτό!!!. Θα ήθελα πολύ να δείξω τα συναισθήματά μου και τα δάκρυά μου για το πώς νιώθω πραγματικά, αλλά (για) κάποιο λόγο έπρεπε πάντα να κρύβω τις αδυναμίες μου!!! Αν δεν ήμουν ο δυνατός στρατιώτης όπως με ήθελε ο μπαμπάς μου, θα με έστελναν σε μέρη για να με φτιάξουν οι γιατροί!!! Αλλά τότε ήταν που χρειαζόμουν περισσότερο την οικογένεια!!! Υποτίθεται ότι σε αγαπούν άνευ όρων… όχι υπό προϋποθέσεις!!!! Οπότε θα είμαι όσο πιο δυνατή μπορώ και θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ!!! Και πραγματικά τα πάω πολύ καλά!!! Τέλος πάντων να έχετε μια καλή μέρα και μην ξεχνάτε να χαμογελάτε!!!», έγραψε η Spears συνοδεύοντας το κείμενό της με ένα βίντεο στο οποίο χορεύει σε ξέφρενους ρυθμούς.

EXCLUSIVE: Downcast Britney Spears picks up fried chicken on lonely midnight outing as split from husband Sam Asghari takes nasty turn with former couple ‘no longer speaking’ https://t.co/k6bMTZw1Nz pic.twitter.com/M1x7XjDO7A

Daily Mail US (@DailyMail) August 19, 2023 Britney Spears: «Είμαι λίγο σοκαρισμένη»- Οι πρώτες δηλώσεις της μετά την αίτηση διαζυγίου

Keywords
Τυχαία Θέματα