Bruce Willis: Σπάνια δημόσια εμφάνιση ενώ δίνει μάχη με την άνοια

Ο Bruce Willis έκανε μια σπάνια δημόσια εμφάνιση στο Λος Άντζελες το Σάββατο. Ο ηθοποιός έκανε μια βόλτα στη γειτονιά του. Στις φωτογραφίες, που κυκλοφορούν, ο Bruce Willis καθόταν στη θέση του συνοδηγού. Στην έξοδό του φορούσε ένα μαύρο φούτερ.

Τον περασμένο Μάρτιο η οικογένεια του Bruce

ανακοίνωσε ότι ο ηθοποιός έχει μετωποκροταφική άνοια. Μια ασυνήθιστη μορφή άνοιας που προκαλεί επιδείνωση της συμπεριφοράς, της προσωπικότητας και της γλώσσας.

Bruce Willis, 68, makes rare appearance after it was revealed he is losing his 'joie de vivre' and 'language skills' amid dementia battle https://t.co/ZWwID4AHBJ

Daily Mail Celebrity (@DailyMailCeleb) November 20, 2023

Ο δημιουργός της σειράς “Αυτός, Αυτή και τα Μυστήρια” πήγε για επίσκεψη στον φίλο του. Όπως δήλωσε στο Page Six: “Η αίσθησή μου είναι ότι τα πρώτα ένα με τρία λεπτά καταλαβαίνει ποιος είμαι. Δεν μιλά, ήταν ένας αχόρταγος αναγνώστης. Και τώρα δεν διαβάζει. Όλες αυτές οι γλωσσικές δεξιότητες δεν είναι πλέον στη διάθεσή του, κι όμως εξακολουθεί να είναι ο Bruce.”

O ίδιος είπε ότι ο σταρ έχει χάσει τη χαρά της ζωής: “Όταν είσαι μαζί του ξέρεις ότι είναι ο Bruce και είσαι ευγνώμων που είναι εκεί.“ Και όπως πρόσθεσε: “Αλλά η χαρά της ζωής έχει χαθεί”.

Keywords
Τυχαία Θέματα