Hailey Bieber: Εμφανίζεται χωρίς παντελόνι στο πιο cozy look του χειμώνα

Το απόλυτο fashion icon της γενιάς μας, ξαναχτυπά με ένα look που κλέβει την παράσταση. Παράλληλα υπενθυμίζει γιατί είναι η βασίλισσα του street style! Αυτή τη φορά, αφήνει τα παντελόνια έξω από το παιχνίδι και παρουσιάζει ένα χειμερινό σύνολο που ξεπερνά τα στάνταρ. Με λίγες πινελιές από τη φθινοπωρινή αισθητική και μια δόση χειμώνα, η Hailey Bieber ποστάρει στο instagram το επόμενο outfit. Ένα

outfit που μόλις το φορέσετε ένα είναι σίγουρο. Πως τα likes θα πέσουν βροχή!

No pants, only sweaters

Η Hailey δεν αφαιρεί απλώς τα παντελόνια από την εξίσωση, αλλά το κάνει με στιλ! Επιλέγοντας ένα ζευγάρι ζακάρ, ψηλόμεσες κάλτσες-μπότες με tiger-striped σχέδιο στο χρώμα της κολοκύθας και chunky εκρού πουλόβερ που λειτουργεί σαν φόρεμα δημιουργεί ένα look έκπληξη που μαγνητίζει τα βλέμματα. Η ενέργεια και η αυτοπεποίθηση που αποπνέει αναβαθμίζει την τάση του “no pants”, τόσο που μας κάνει να θέλουμε να το δοκιμάσουμε κι εμείς οι ίδιες.

Credit: Hailey Bieber/InstagramPantless is the new chic

Από τους δρόμους του Μιλάνου μέχρι τις πασαρέλες στην εβδομάδα μόδας στο Παρίσι η πειραματική τάση δήλωσε “παρών” και έδωσε τον αέρα… της νέας κομψότητας. Οι οίκοι Prada kai Miu-Miu εμφάνισαν τα μοντέλα τους στις πασαρέλες χωρίς παντελόνια. Τα εσώρουχα και τα διάφανα καλσόν έγιναν το νέο trend και ξάφνου ολόκληρο το street style γέμισε με αυτά.

Υπάρχει λοιπόν στον αέρα η αμφιβολία… μήπως και τα παντελόνια είναι πλέον περιττά;

Με αυτό το εκπληκτικό χειμερινό look, η Hailey μας καλεί να εξερευνήσουμε νέες διαστάσεις της μόδας και να αφήσουμε τη δημιουργικότητά μας να μας δείξει τον δρόμο. Με ή χωρίς παντελόνια!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hailey Rhode Baldwin Bieber (@haileybieber)

Keywords
Τυχαία Θέματα