Cacao Makeup: Αυτό είναι το πιο cozy μακιγιάζ για να δοκιμάσετε όσο ακόμα είναι χειμώνας

22:45 13/1/2024 - Πηγή: InStyle

Η ατμόσφαιρα της άνεσης που μας περιβάλλει κάθε χειμώνα δεν έχει χάσει ακόμα τη γοητεία της. Οι σοκολατί αποχρώσεις, το ζεστό κακάο και τα χουχουλιάρικα vibes παραμένουν επίκαιρα και hot! Απόδειξη, το cacao makeup του TikTok που κερδίζει ολοένα και περισσότερες θαυμάστριες, προσφέροντας μια νέα διάσταση στην cozy αισθητική.

Που εστιάζει το cacao makeup

Το cacao makeup εστιάζει στα μάτια, καθιστώντας τα το κέντρο της έκφρασης

του προσώπου. Εμπνευσμένο από τα χρώματα και τα αρώματα του κακάο, παίζει με τις διάφορες αποχρώσεις του καφέ, δημιουργώντας ένα παιχνιδιάρικο και ζεστό αποτέλεσμα. Έτοιμο να το πιείς στο ποτήρι!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nikki_Makeup (@nikki_makeup)

Πώς να πετύχετε το cacao makeup: Η τέχνη του ζεστού μακιγιάζ

Το look συνδυάζει μία σκουρόχρωμη καφέ σκιά στο κινητό βλέφαρο και την εξωτερική γωνία του, μαζί με ένα φωτεινότερο ή ακόμα και ιριδίζον χρώμα στο κέντρο του βλέφαρου, για να δώσετε έξτρα βάθος. Στη συνέχεια, ένα eyeliner (ιδανικά και αυτό καφέ) και μια μάσκαρα σε απόχρωση κακάο φυσικά, ολοκληρώνει το cacao makeup το οποίο προσφέρει την αναζωογονητική αίσθηση του ζεστού σοκολατένιου ροφήματος που τόσο πολύ αγαπάμε.

Όσο για τα χείλη; Τα γήινα χρώματα είναι και σε αυτήν την περίπτωση must, ωστόσο εδώ μπορείτε να προσθέσετε λίγη περισσότερη λάμψη με κάποιο gloss ή ένα lip balm.

@daceycash

Hot chococlate makeup look Merit Vachetta Patrick Ta Major Dimension III Pat McGrath Smoldering Seduction Glossier Stretch Foundation KOSAS Revealer Concealer Givenchy Skin Caring concealer Patrick Ta She’s Sculpted Hourglass Ambient Bronzer Pat McGrath Fleurtacious Dior Beauty Glitz Palette KOSAS Airbrow Benefit Bad Gal Bang NYX Nude Truffle Dior Addict Lip Maximizer Milani Make It Last Dewy #hotchocolatemakeup #hotchocolatemakeuplook #fallmakeuplook #haileybiebermakeup #makeuptutorial

original sound – DACEY CASH Γιατί το cacao makeup είναι η τέλεια επιλογή

Αυτό το μακιγιάζ ‘αγκαλιάζει’ κάθε επιδερμίδα, ανεξαρτήτως του τόνου της. Από τις ανοιχτές έως τις πιο σκούρες, το cacao makeup προσθέτει ένα ζεστό άγγιγμα τέλειο για τις χειμερινές εξόδους. Επιλέξτε το για οποιαδήποτε στιγμή της μέρας και οπουδήποτε, αφού το cacao makeup είναι πάντα in style!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sam (@makeupbysamanthaharvey)

Keywords
Τυχαία Θέματα