Cara Delevingne: «Άξιζε κάθε δευτερόλεπτο το ταξίδι μου προς τη νηφαλιότητα»

16:31 25/7/2023 - Πηγή: InStyle

Για την απεξάρτησή της από το αλκοόλ μίλησε Cara Delevingne σε συνέντευξή της στο Elle UK. Όπως χαρακτηριστικά είπε το μοντέλο, ο αγώνας που έκανε «άξιζε κάθε δευτερόλεπτο στο ταξίδι μου προς τη νηφαλιότητα».

Η Cara Delevingne, αποκάλυψε ότι μπήκε σε κέντρο αποτοξίνωσης για να αντιμετωπίσει την εξάρτησή της από τις ουσίες. Παραδέχτηκε ακόμα ότι οι φωτογραφίες των παπαράτσι που έδειχναν την αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά της στο αεροδρόμιο την έκαναν να καταλάβει πώς είχε χάσει τον έλεγχο.

«Δεν

ήταν εύκολο, αλλά δεν υπήρξαν ποτέ στιγμές που να σκεφτώ ότι: “Δεν αξίζει τον κόπο”, δήλωσε στο περιοδικό. “Άξιζε κάθε δευτερόλεπτο. Απλά δεν ήξερα χρειαζόταν για να το κόψω. Αισθάνομαι πιο σταθερή και πιο ήρεμη».

Παραδέχτηκε επίσης ότι μιλώντας για τους αγώνες της έφυγε ένα τεράστιο βάρος από τους ώμους της. «Η αποχή από το αλκοόλ με έκανε πιο σταθερή και πιο ήρεμη».

«Για πολύ καιρό, ένιωθα ότι έκρυβα πολλά από τους ανθρώπους που με θαύμαζαν. Επιτέλους νιώθω ότι μπορώ να είμαι ελεύθερη και ο εαυτός μου, 100%».

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η 30χρονη Cara Delevingne, είχε μιλήσει για τα προβλήματα κατάχρησης ουσιών και το νέο της ταξίδι νηφαλιότητας και τον Απρίλιο, στη Vogue.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cara Delevingne (@caradelevingne)

Cara Delevingne: Πρώην σύντροφός της αρραβωνιάστηκε τον κληρονόμο μεγιστάνα του πετρελαίου

Keywords
Τυχαία Θέματα