Carla Bruni: Η κρυφή μάχη της με τον καρκίνο του μαστού – Συγκλονίζει το μήνυμά της

10:54 4/10/2023 - Πηγή: InStyle

Μια συγκλονιστική αποκάλυψη έκανε η Carla Bruni με ανάρτησή της στο Instagram.

H πρώην Πρώτη Κυρία της Γαλλίας αποκάλυψε ότι πριν από τέσσερα χρόνια διαγνώσθηκε με καρκίνο του μαστού και επέλεξε να δώσει στα κρυφά αυτήν τη μάχη.

Η Carla Bruni δημοσίευσε ένα βίντεο στον λογαριασμό της στο Instagram όπου αποκάλυψε ότι είχε διαγνωστεί με καρκίνο

του μαστού το 2019. Η σύζυγος του Nicolas Sarkozy κάθισε μπροστά σ’ έναν τοίχο από φωτογραφίες από τα σημαντικότερα σημεία της ζωής της, ξεφυλλίζοντας πλακάτ στα οποία περιέγραφε λεπτομερώς αυτήν τη δύσκολη περιπέτεια που πέρασε, υπό τους ήχους του Quand c’est? του Stromae.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Carla Bruni (@carlabruniofficial)

“Πριν από τέσσερα χρόνια διαγνώστηκα με καρκίνο του μαστού. Χειρουργική επέμβαση, ακτινοθεραπεία, ορμονοθεραπεία, πέρασα από τη συνήθη διαδικασία για την αντιμετώπιση αυτού του είδους καρκίνου. Ήμουν όμως τυχερή: ο καρκίνος μου δεν ήταν ακόμη επιθετικός. Γιατί ο καρκίνος δεν ήταν επιθετικός; Επειδή κάθε χρόνο, την ίδια ημερομηνία, κάνω μαστογραφία” έγραφε στα πλακάτ της και συνέχισε: “Δεν κάνω αυτήν την ανάρτηση για να σας δώσω λεπτομέρειες για την υγεία μου. Αυτό με αηδιάζει και δίστασα για πολλή ώρα πριν πω οτιδήποτε. Όχι, κάνω αυτή την ανάρτηση σήμερα για να σας δώσω ένα και μόνο μήνυμα. Αλλά είναι ένα θεμελιώδες μήνυμα για όλες τις γυναίκες που το διαβάζουν αυτό: κάντε κάθε χρόνο μαστογραφία“, εξήγησε η σταρ του τραγουδιού στέλνοντας ηχηρό μήνυμα.

Σημειώνεται ότι ο Οκτώβριος είναι ο μήνας πρόληψης και ενημέρωσης για τον καρκίνο του μαστού και η Carla Bruni θέλησε να συμβάλει με τον δικό της τρόπο στην ευαισθητοποίηση.

Keywords
Τυχαία Θέματα