Η απόλυτα διαχρονική κουπ που θα σας ανανεώσει

21:37 3/10/2023 - Πηγή: InStyle

Μια αλλαγή στο χρώμα ή το κούρεμα μπορεί να αναδείξει την επιδερμίδα και τα χαρακτηριστικά μας, και να ανανεώσει ή να μεταμορφώσει το στιλ μας. Έτσι, η επίσκεψη στο κομμωτήριο συνήθως αποτελεί μια ευκαιρία για να ανανεώσει τη διάθεσή μας.

Βlunt bob, η πρωταγωνίστρια του catwalk

Κάθε χρόνο, όλο και κάποια παραλλαγή του αγαπημένου και πολυμορφικού καρέ βλέπουμε στις πασαρέλες. Και η φετινή σεζόν δεν αποτελεί εξαίρεση. Αν λοιπόν αισθάνεστε ότι χρειάζεστε αλλαγή, ρίξτε

μία ματιά σε αυτήν τη διαχρονική κουπ, που πρωταγωνιστεί ως τάση: τα αυστηρά, γεωμετρικά καρέ, ή αλλιώς blunt bob.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @the_bob_haircut

Αυτή η αυστηρή κουπ σε διαφορετικές εκδοχές πρωταγωνίστησε τόσο στην Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι, όσο και στη Νέα Υόρκη. Το μεγάλο της πλεονέκτημα; Είναι ιδανική για κάθε περίσταση, και είναι πολυμορφική, δηλαδή μπορεί να μεταμορφωθεί ανάλογα με το styling.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ARC Scissors (@arcscissors)

Sleek blunt bob: Πώς να κάνετε το styling

Ευτυχώς, δεν χρειάζεστε να είστε επαγγελματίας hair stylist για να αποκτήσετε αυτό το look. Αρκεί να ακολουθήσετε τις παρακάτω απλές οδηγίες. Αρχικά, στεγνώστε ελαφρώς τα μαλλιά με το πιστολάκι. Μust προϊόν: Ενα leave in γαλάκτωμα που προστατεύει την τρίχα από τις υψηλές θερμοκρασίες.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @the_bob_haircut

Διευκολύνετε τη διαδικασία ισιώματος με έναν αφρό κατά του φριζαρίσματος.Κάντε τη χωρίστρα στη μέση, και έπειτα ισιώστε τα μαλλιά με μια στρογγυλή βούρτσα. Στη συνέχεια, η πρέσα ισιώματος θα κάνει το αποτέλεσμα λείο και λαμπερό. Ψεκάστε μία φλατ βούρτσα με ένα σπρέι κρατήματος και χτενίστε τα μαλλιά από τις ρίζες ως τις άκρες. Έτσι θα τιθασεύσετε και τις ατίθασες τριχούλες γύρω από το πρόσωπο. Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nicola McPherson (@nicolamcpherson_)

To blunt bob αναδεικνύει εξίσου και τα μεσαίου μήκους μαλλιά. Για να το κάνετε πιο εντυπωσιακό, επιλέξτε να κάνετε ανταύγειες, έναν με δυο τόνους πιο ανοιχτούς από τη βάση σας.

Keywords
Τυχαία Θέματα