Carol Alt: Το supermodel των ’80s άνοιξε λογαριασμό στο OnlyFans στα 62

H Carol Alt έγινε μέλος του OnlyFans σε ηλικία 62 ετών. Μάλιστα, το supermodel των ’80s λέει ότι είναι η πρώτη φορά στην καριέρα της που έχει τον έλεγχο στην εικόνα της.

“Σαράντα τέσσερα χρόνια δουλειάς, δεν μου ανήκει ούτε μία από τις φωτογραφίες μου”, λέει η Alt. Στην καριέρα της πόζαρε για πολλά εξώφυλλα περιοδικών μόδας, όπως η Vogue και το Harpers Bazaar. Μιλώντας στο Page Six τονίζει: “Όταν οι άνθρωποι λένε: Έχεις μια φωτογραφία που μπορώ να χρησιμοποιήσω;

Πρέπει να πάω να ρωτήσω κάποιον”.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Carol Alt | Model • Actress (@modelcarolalt)

Η Alt τώρα προσέλαβε τον δικό της φωτογράφο. “Μπορώ να επιλέξω μια φωτογραφία ή όχι, να πω ότι τη θέλω ή όχι, είναι δικές μου“, λέει. “Μπορώ να τραβήξω φωτογραφίες όπως θέλω εγώ. Είναι το κύμα του μέλλοντος… Όταν οι άνθρωποι λένε ότι δεν είναι η εικόνα μου, δεν θέλω να προσδιορίζομαι από την εικόνα [μου] κάποιου άλλου. Θέλω να ορίζω τη δική μου εικόνα“.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Carol Alt | Model • Actress (@modelcarolalt)

Ενώ η ιστοσελίδα έχει γίνει γνωστή για το πορνογραφικό υλικό, η Alt λέει ότι δεν θα κάνει κάτι τέτοιο. Αν και θα υπάρχουν μερικά “σέξι, όμορφα” γυμνά.

“Υπάρχουν κάποιες γυμνές φωτογραφίες, αλλά με γούστο“, λέει. “Υπάρχει διαφορά μεταξύ των φωτογραφιών που είναι κακόγουστες και των φωτογραφιών που είναι καλαίσθητες. Δεν ξέρω κανένα μοντέλο εκεί έξω που να μην έχει κάνει ένα γυμνό”.

Η Alt έχει εμφανιστεί στο Sports Illustrated και στο Playboy.

Keywords
Τυχαία Θέματα