Celine Dion: Θέλει να επιστρέψει στη σκηνή παρά την ασθένειά της

Η Celine Dion φαίνεται πως είναι μια μαχήτρια της ζωής. Σύμφωνα με πηγές, δε σκοπεύει να αφήσει τη μάχη της με το «Σύνδρομο του Δύσκαμπτου Ανθρώπου» να την εμποδίσει από το να ανέβει ξανά στη σκηνή.

H Celine Dion θέλει να επιστρέψει στη σκηνή

«Η Celine είναι μαχήτρια. Μπορεί να μην έχει τόσο πολύ έλεγχο

των μυών της όσο πριν, αλλά προσπαθεί. Εργάζεται με γιατρούς και φυσικοθεραπευτές για να γίνει καλύτερα», αναφέρει άτομο από το περιβάλλον της στο Us Weekly. «Η Celine έχει πάρει χρόνο για να επικεντρωθεί στην υγεία της προς το παρόν. Ωστόσο σκοπεύει να ανέβει ξανά στη σκηνή μόλις της δοθεί το πράσινο φως από την ιατρική της ομάδα».

Θυμίζουμε ότι πριν από ένα χρόνο, η ερμηνεύτρια μίλησε για το θέμα υγείας της. Πρόκειται για το «Σύνδρομο του Δύσκαμπτου Ανθρώπου» (stiff-person syndrome). Είναι μια σπάνια νευρολογική διαταραχή που προκαλεί μυϊκή δυσκαμψία και σπασμούς. «Αντιμετωπίζω προβλήματα με την υγεία μου εδώ και πολύ καιρό. Ήταν πραγματικά δύσκολο για μένα να ανταποκριθώ σε αυτές τις προκλήσεις. Μου είναι δύσκολο ακόμη και να μιλήσω για όλα όσα περνάω», είχε πει. Η εξομολόγησή της έγινε τον Δεκέμβριο του 2022 μέσω ενός βίντεο που δημοσίευσε στο Instagram.

Ήταν τότε που ανακοίνωσε και την αναβολή της παγκόσμιας περιοδείας της, Courage World Tour, λόγω της υγείας της. «Λυπάμαι πολύ που θα σας απογοητεύσω όλους για άλλη μια φορά. Εργάζομαι πολύ σκληρά για να ανακτήσω τις δυνάμεις μου. Δεν είναι δίκαιο απέναντί σας να αναβάλλουμε συνεχώς τις συναυλίες. Παρόλο που μου ραγίζει την καρδιά, είναι καλύτερο να τα ακυρώσουμε όλα μέχρι να είμαι πραγματικά έτοιμη να ξαναβγώ στη σκηνή. Θέλω να ξέρετε όλοι σας, ότι δεν τα παρατάω. Ανυπομονώ να σας ξαναδώ!» είπε.

Άλλη πηγή από το περιβάλλον της πάντως, αναφέρει ότι «δεν θα εγκαταλείψει τη μάχη. Παραμένει θετική και αισιόδοξη. Κάνει καθημερινά φυσιοθεραπεία. Το να επιστρέψει στη σκηνή είναι το μόνιμο όνειρό της, ακόμα κι αν δεν μπορεί πλέον να τραγουδήσει. Θέλει απλώς να δει αυτά τα λαμπερά πρόσωπα όσων την αγαπούν».

Keywords
Τυχαία Θέματα