Channing Tatum – Zoë Kravitz: Μοιράζονται στιγμιότυπα από την επικείμενη συνεργασία τους

22:31 28/1/2024 - Πηγή: InStyle

Η Zoë Kravitz μοιράστηκε κάποια σπάνια στιγμιότυπα στο Instagram από τα γυρίσματα του επερχόμενου θρίλερ της “Blink Twice”, με πρωταγωνιστή τον σύντροφό της, Channing Tatum.

H ταινία σηματοδοτεί το σκηνοθετικό της ντεμπούτο. Οι φωτογραφίες με τη λεζάντα “#BLINKTWICE δείχνουν την ίδια να βρίσκεται στο πλατό και να κάθεται μπροστά από το τρέιλερ του σκηνοθέτη. Μάλιστα το ζευγάρι μοιράστηκε και ένα κοινό στιγμιότυπο από τα γυρίσματα της ταινίας.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Zoë Kravitz (@zoeisabellakravitz)

Ο Tatum ανέβασε το δικό του ασπρόμαυρο στιγμιότυπο με την Kravitz να σκηνοθετεί τις συμπρωταγωνίστριες του Naomi Ackie και Alia Shawkat. Ο ηθοποιός συμπεριέλαβε επίσης ένα κλιπ με τον ίδιο και τη σύντροφό του Kravitz να κοιτάζουν μια οθόνη κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Channing Tatum (@channingtatum)

“Η ΜΙΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΣΕ ΔΡΑΣΗ” έγραψε ο Τatum στη λεζάντα της δικής του ανάρτησης.

Μάλιστα, σύμφωνα με το “The Hollywood Reporter,” η ταινία άλλαξε πρόσφατα τον τίτλο της από Pu**y Island σε Blink Twice.

Η γνωριμία τους

Το ζευγάρι που είναι μαζί στη ζωή αλλά και στη δουλεία, ήρθε κοντά όταν η Kravitz το 2021 έκανε casting για τον πρωταγωνιστή της νέας της ταινίας και κάπως έτσι γνώρισε τον ηθοποιό.

Ο αρραβώνας τους

Πολλές πηγές επιβεβαίωσαν τον Οκτώβριο του 2023 ότι το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε. Οι παπαράτσι εντόπισαν την Kravitz να φεύγει από ένα αποκριάτικο πάρτι φορώντας ένα εντυπωσιακό δαχτυλίδι αρραβώνων.

Keywords
Τυχαία Θέματα