Charlize Theron: Aποκαλύπτει γιατί δεν θέλει να μεταμορφώνεται για ρόλους – “Είπα στον γιατρό μου ότι νομίζω πως πεθαίνω”

16:39 23/8/2023 - Πηγή: InStyle

Η Charlize Theron δεν ενδιαφέρεται πλέον να προχωρεί σε δραστικές αλλαγές στο σώμα της για κινηματογραφικούς ρόλους.

Η βραβευμένη με Όσκαρ σταρ δήλωσε, σε συνέντευξή της στο Allure, ότι το σώμα της εξακολουθεί να αισθάνεται τις μόνιμες συνέπειες από τις αυξομειώσεις του βάρους της όλα αυτά τα χρόνια, όταν άλλαζε τη σωματική της διάπλαση για ορισμένους

ρόλους στην οθόνη.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Charlize Theron (@charlizeafrica)

“Ποτέ, μα ποτέ δεν θα ξανακάνω μια ταινία και θα πω: Ναι, θα πάρω 20 κιλά. Δεν θα το ξανακάνω ποτέ γιατί δεν μπορείς να τα βγάλεις”, δήλωσε η Theron στο Allure. “Όταν ήμουν 27 ετών, έκανα το Monster, έχασα περίπου 14 κιλά, σαν να ήταν σε μια νύχτα. Έχασα τρία γεύματα και επέστρεψα στο φυσιολογικό μου βάρος”.

Η Theron πήρε το Όσκαρ καλύτερης ηθοποιού στην επιτυχημένη ταινία “Monster” του 2003, στην οποία πρωταγωνίστησε δίπλα στην Christina Ricci.

Η Theron είχε δηλώσει παλαιότερα ότι μπορούσε να χάσει εύκολα το βάρος που πήρε για την ταινία, αλλά δήλωσε ότι τώρα είναι σχεδόν αδύνατο να το κάνει. Αφού πήρε 23 κιλά για την ταινία “Tully” του 2018, η Theron λέει ότι δεν μπόρεσε να επανέλθει στο προηγούμενο βάρος της.

Μετά το έκανα στα 43 μου για το “Tully”, και θυμάμαι ότι ένα χρόνο μετά την προσπάθεια να χάσω βάρος, πήρα τηλέφωνο το γιατρό μου και του είπα: “Νομίζω ότι πεθαίνω γιατί δεν μπορώ να χάσω αυτό το βάρος. Και μου είπε: Είσαι πάνω από 40. Ηρέμησε. Ο μεταβολισμός σου δεν είναι όπως ήταν. Κανείς δεν θέλει να το ακούσει αυτό“, εκμυστηρεύτηκε.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Charlize Theron (@charlizeafrica)

Μιλώντας το 2018, η Theron είπε ότι έπαθε “κατάθλιψη” ενώ προσπαθούσε να μπει στο πετσί του χαρακτήρα.

“Πήρα σχεδόν 25 κιλά γι’ αυτήν την ταινία“, είχε πει τότε στο ET. “Ήθελα να νιώσω ό,τι ένιωθε αυτή η γυναίκα και νομίζω ότι αυτός ήταν ένας τρόπος για να έρθω πιο κοντά της και να μπω σ’ αυτήν τη νοοτροπία.”

“Ξέρετε, ήταν μια τεράστια έκπληξη για μένα. Με χτύπησε πολύ δυνατά στο πρόσωπο η κατάθλιψη. Ναι, για πρώτη φορά στη ζωή μου έτρωγα τόσα πολλά επεξεργασμένα τρόφιμα και έπινα πάρα πολύ ζάχαρη. Δεν ήμουν και τόσο διασκεδαστική σ’ αυτήν την ταινία“, εξήγησε.

Keywords
Τυχαία Θέματα