Chic πέρλες: Το αριστοκρατικό αξεσουάρ που θα φορέσουμε αυτήν την άνοιξη

10:18 16/3/2022 - Πηγή: InStyle

Μπορείτε να σκεφτείτε ένα αξεσουάρ που να ξεπερνάει σε κομψότητα τις πέρλες; Υποθέτουμε πως όχι, καθώς πολύ απλά δεν υπάρχει. Το elegant, υπέρκομψο κόσμημα που στόλιζε τους λαιμούς των γυναικών ήδη από τη δεκαετία του ’50, θεωρούνταν πάντα σύμβολο συντηρητισμού κι ενός πιο καθωσπρέπει look. Οι πέρλες αποτελούσαν το αγαπημένο κόσμημα των πιο ευκατάστατων γυναικών, ενώ συνδέθηκαν άρρηκτα και με την Coco Chanel. Ωστόσο τα πράγματα έχουν πλέον αλλάξει και μόνο συντηρητικές δεν μπορούμε να τις αποκαλέσουμε.

Instagram
@mspikeInstagram @modehunter

Συνηθίσαμε να τις βλέπουμε σε κολιέ, όμως η φαντασία των ανθρώπων της μόδας δεν έχει όρια και το αγαπημένο μας κόσμημα δεν θα έμενε μόνο στο λαιμό. Ρούχα στολισμένα με λευκές περλίτσες, ευφάνταστα αξεσουάρ που στολίζουν με χάρη το κεφάλι, ακόμα και καλσόν με πέρλες είδαμε στις φετινές πασαρέλες και στις street style εμφανίσεις, κάνοντάς μας να θυμηθούμε την τάση που για λίγο είχε εξαφανιστεί.

Instagram @mspikeInstagram @maralafontan

Και το διακριτικό αυτό κόσμημα έχει τόση δύναμη που μπορεί να μετατρέψει ακόμα και τα πιο casual, καθημερινά outfits σε σούπερ σοφιστικέ και μόνο με την παρουσία του. Ο αριστοκρατικός αέρας του, προσφέρει άλλη αύρα στο όλο look, κάνοντάς το να μοιάζει ακριβό. Είτε στο λαιμό, είτε στα πόδια, οι κομψές πέρλες επιστρέφουν ξανά και κάτι μας λέει ότι αυτή τη φορά θα τις συνδυάσουμε με το κλασικό πλεκτό ζακετάκι και το μεταξωτό μαντήλι στο κεφάλι. Έτσι, γιατί χρειαζόμαστε την παλιά χαμένη αίγλη και την glamour αισθητική του ‘50 και της προ Covid εποχής.

Instagram @modehunterInstagram @simonerocha_

Keywords
Τυχαία Θέματα