Chris Pratt: Η σπάνια φωτογραφία και με τα τρία του παιδιά

11:08 11/1/2024 - Πηγή: InStyle

Μια σπάνια ματιά στη ζωή του ως μπαμπάς προσφέρει ο Chris Pratt στους ακολούθους του. Ο 44χρονος σταρ ανεβασε σε Instagram Story μια τρυφερή φωτογραφία όπου τα τρία του παιδιά απολαμβάνουν μαζί το πρωινό τους γεύμα.

Στο γλυκό στιγμιότυπο, τα τρία αδέλφια κάθονται ο ένας δίπλα στον άλλο σε ένα στρογγυλό τραπέζι. Ο εντεκάχρονος Jack, τον οποίο ο Pratt έχει με την πρώην σύζυγό του Anna

Faris, τρώει τα δημητριακά του. Οι αδελφές Lyla Maria, 3 ετών, και Eloise Christina, 17 μηνών, τις οποίες ο Pratt έχει με τη σύζυγό του Katherine Schwarzenegger, κρατούν τα πιάτα τους μπροστά τους.

Credit: Chris Pratt/Insta Story

“Το πρωινό σερβίρεται!” έγραψε ο Pratt στη λεζάντα της ανάρτησης, προσθέτοντας: “Θα νηστέψω μέχρι το μεσημέρι”

Κατά την εμφάνισή του τον Απρίλιο του 2023 στην εκπομπή Late Night with Seth Meyers, ο ηθοποιός μίλησε για την εμπειρία της ανατροφής κοριτσιών, αφού ήταν μπαμπάς του Jack, που γεννήθηκε το 2012.

“Το λατρεύω. Είναι φανταστικό“, είπε. “Ξέρετε, ακούτε ότι ίσως η εμπειρία είναι διαφορετική και όντως είναι”.

Και συνέχισε: “Η κόρη μου η Lyla είναι τόσο κορίτσι. Την πήρα χθες και μου είπε: Μπαμπά, τι χαριτωμένο ρούχο. Κοίτα, έχεις μικρές χαριτωμένες τσέπες. Αυτό δεν είναι κάτι που μου έχει πει ποτέ ο Jack“.

Όσο για τον γιο του, ο Pratt αστειεύτηκε στην παγκόσμια πρεμιέρα της ταινίας Guardians of the Galaxy Vol. 3 ότι το να φέρει τον Jack μαζί του στο χολιγουντιανό γεγονός θα τον έκανε να φαίνεται cool..

“Ελπίζω ότι μετά το αποψινό βράδυ, επιτέλους θα νομίζει ότι είμαι cool“, δήλωσε στο PEOPLE.

Keywords
Τυχαία Θέματα