Céline Dion: Συνεχίζεται η σκληρή μάχη για την υγεία της – “Δεν μπορούμε να βρούμε μια αποτελεσματική θεραπεία”

11:29 4/8/2023 - Πηγή: InStyle

Δύσκολες ώρες περνά η Céline Dion, η οποία δίνει σκληρή μάχη για την υγεία της, στο σπίτι της στο Λας Βέγκας, ενώ κοντά της έχει αγαπημένα της πρόσωπα που τη στηρίζουν.

Στις αρχές Δεκεμβρίου η θρυλική τραγουδίστρια ανακοίνωσε ότι διαγνώστηκε με σύνδρομο Stiff, δηλαδή το σύνδρομο του καθηλωμένου ατόμου, μία σπάνια νευρολογική διαταραχή. Η ανακοίνωση αυτή προκάλεσε παγκόσμιο σοκ ενώ η Dion αναγκάστηκε να ακυρώσει την παγκόσμια περιοδεία της. Πλέον παραμένει

στο παρασκήνιο δίνοντας τη δική της μάχη.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Céline Dion (@celinedion)

Η αδελφή της Claudette μιλώντας στο Journal de Montreal έδωσε κάποιες ενημερώσεις για την κατάσταση της διάσημης τραγουδίστριας και τα νέα δεν είναι και τόσο ενθαρρυντικά. Η Claudette δήλωσε ότι η 55χρονη Céline δέχεται φροντίδα από την αδελφή τους Linda και συνεργάζεται στενά με ερευνητές που ειδικεύονται στη σπάνια πάθηση.

“Δεν μπορούμε να βρούμε μια αποτελεσματική θεραπεία, αλλά είναι σημαντικό να ελπίζουμε” , αποκάλυψε η Claudette και πρόσθεσε: “Ειλικρινά πιστεύω ότι χρειάζεται κυρίως ξεκούραση. Πάντα υπερβαίνει τα όρια όταν βγαίνει στη σκηνή, προσπαθεί πάντα να δίνει τον καλύτερο εαυτό της. Κάποια στιγμή, η καρδιά σου και το σώμα σου κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου Είναι σημαντικό να ακούς.”

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Céline Dion (@celinedion)

Το σύνδρομο του καθηλωμένου ατόμου είναι μια ανίατη νευρολογική πάθηση που οδηγεί σε ανεξέλεγκτους μυϊκούς σπασμούς. Επηρεάζει μόλις έναν σε ένα εκατομμύριο ανθρώπους. Ωστόσο, η Celine “ακούει όσο το δυνατόν περισσότερο τους κορυφαίους ερευνητές στον τομέα αυτής της σπάνιας ασθένειας” και η οικογένεια ελπίζει ότι μια μέρα θα βρεθεί ένα μέσο αποκατάστασης που θα της επιτρέψει να επιστρέψει στη σκηνή.

Αφοσιωμένη στην αδελφή της, η Claudette Dion φροντίζει να έχει όλα όσα χρειάζεται αυτή καθημερινά. Όταν εκείνη λείπει, ζητεί από την αδελφή τους Linda, η οποία ζει πλέον μαζί της στο Λας Βέγκας, νέα της Céline. “Όταν τηλεφωνώ [στη Céline] και είναι απασχολημένη, μιλάω με την αδελφή μου, τη Linda που ζει μαζί της και μου λέει ότι δουλεύει σκληρά”, εκμυστηρεύτηκε. “Η ερμηνεία είναι εντελώς έμφυτη μέσα της. Η Céline είναι πολύ πειθαρχημένη σε όλους τους τομείς της ζωής της”, κατέληξε 

Keywords
Τυχαία Θέματα