Cristiano Ronaldo: Οι πολυτελείς οικογενειακές διακοπές σε ιδιωτικό νησί

23:31 19/3/2024 - Πηγή: InStyle

Μια γεύση από την πολυτελή απόδραση της οικογένειάς του σε ιδιωτικό νησί της Σαουδικής Αραβίας προσέφερε στους θαυμαστές του ο Cristiano Ronaldo.

Ο σουπερστάρ της μπάλας, η σύντροφός του, Georgina Rodriguez, και τα παιδιά τους έμειναν στο St. Regis Red Sea Resort στο νησί Ummahat, σύμφωνα με τις φωτογραφίες και τα βίντεο που μοιράστηκε το ζευγάρι αυτό το Σαββατοκύριακο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση
στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cristiano Ronaldo (@cristiano)

Τα δωμάτια, οι σουίτες και οι βίλες στο ιδιωτικό θέρετρο της Μέσης Ανατολής μπορούν να κοστίσουν στους παραθεριστές από 1.066 έως 7.172 δολάρια ανά διανυκτέρευση, ανάλογα με τη διαρρύθμιση της μονάδας, σύμφωνα με την ιστοσελίδα της Marriott.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη CrisginaBrasil (@crisginabrasil)

Ο Πορτογάλος αθλητής μοιράστηκε επίσης ένα στιγμιότυπο με τον εαυτό του να χαλαρώνει δίπλα στην ιδιωτική πισίνα της βίλας του, η οποία έχει θέα στην αμμώδη παραλία και τη γαλάζια θάλασσα στον ορίζοντα.

Το μεσημέρι της Τρίτης ανέβασε φωτογραφία από το θέρετρο αγκαλιά με την Georgina Rodriguez.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cristiano Ronaldo (@cristiano)

To θέρετρο, που βρίσκεται σε ένα απομονωμένο νησί, είναι προσβάσιμο μόνο με ιδιωτικό ναυλωμένο σκάφος ή υδροπλάνο στα ανοικτά των ακτών της Σαουδικής Αραβίας. “Ένα πλούσιο περιβάλλον διαχρονικής αίγλης, η συλλογή από 90 βίλες πάνω από το νερό και μπροστά στην παραλία, η καθεμία έχει ευρύχωρο χώρο και ιδιωτική πισίνα”, αναφέρει η ιστοσελίδα.

Τα καταλύματα είναι σχεδιασμένα με τέχνη, με πρωτοποριακούς εσωτερικούς χώρους και μοντέρνα φινιρίσματα, και κάθε υπνοδωμάτιο έχει εκπληκτική θέα στα καταγάλανα νερά.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη CrisginaBrasil (@crisginabrasil)

Το κατάφυτο από φοίνικες διαθέτει μια πανέμορφη εξωτερική πισίνα, ένα υπερσύγχρονο γυμναστήριο, ένα εξαιρετικό σπα, μια παιδική λέσχη και πολλά εστιατόρια.

Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν υψηλής ποιότητας κουζίνα της Μέσης Ανατολής σε παραθαλάσσιο εστιατόριο ή να απολαύσουν μια γευστική εμπειρία στις εγκαταστάσεις, αλλά και να επισκεφθούν “πλωτό” εστιατόριο που σερβίρει “μια εκλεπτυσμένη επιλογή μενού γευσιγνωσίας και αναδεικνύει τοπικά καλλιεργημένα υλικά”. Το Beach Club προσφέρει ελαφριά γεύματα δίπλα στην πισίνα και λιχουδιές στα κάρβουνα, καθώς και την υπογραφή τους, τη λεμονάδα.

Keywords
Τυχαία Θέματα