Jon Bon Jovi: Αναρρώνει ακόμη έπειτα από σοβαρή εγχείρηση

19:30 19/3/2024 - Πηγή: InStyle

Ο Jon Bon Jovi θέτει προτεραιότητα την υγεία του και μετά την καριέρα του. Καθώς οι Bon Jovi ετοιμάζονται να κυκλοφορήσουν το 16ο άλμπουμ τους, “Legendary”, τον Ιούνιο, ο frontman του συγκροτήματος, 62 ετών, σκέφτεται αν είναι σε θέση να κάνει περιοδεία, αφού υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στις φωνητικές χορδές το 2022.

Σε ραδιοφωνική του συνέντευξη στο Mix 104.1 Boston,

ο σταρ εξήγησε ότι “αναρρώνει ακόμη από μια σοβαρή χειρουργική επέμβαση”, αλλά ο “στόχος” είναι να περιοδεύσει μόλις είναι σε θέση να δώσει στους θαυμαστές του το καλύτερο δυνατό show.

Όταν ρωτήθηκε για τα σχέδια προώθησης του επερχόμενου άλμπουμ με μια ενδεχόμενη περιοδεία, ο Jon Bon Jovi επεσήμανε: “Δεν ξέρω για περιοδεία. Επιθυμία μου είναι να κάνω μια περιοδεία του χρόνου, αλλά απλά αναρρώνω ακόμη από μια μεγάλη χειρουργική επέμβαση”.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Bon Jovi (@bonjovi)

Ο σταρ μίλησε επίσης για την αποθεραπεία, τώρα που έχει περάσει περισσότερο από ενάμιση χρόνος από τότε που υπεβλήθη σε επέμβαση στις φωνητικές του χορδές επειδή η μία από αυτές “ατροφούσε”.

Ο Jon σημείωσε: “Παρ’ όλο που είμαι σε καλό δρόμο προς την ανάρρωση και μπορούσα να πάρω τον χρόνο μου και να κάνω ένα τραγούδι την ημέρα όταν έκανα τον δίσκο, η ανάγκη μου, η ευχή μου, η επιθυμία μου είναι να μπορώ να κάνω δυόμισι ώρες το βράδυ τέσσερις νύχτες την εβδομάδα για μήνες“.

“Και έτσι εργάζομαι προς την κατεύθυνση αυτού του στόχου”, πρόσθεσε ο μουσικός.

Ο τραγουδιστής αποκάλυψε για πρώτη φορά δημοσίως ότι υποβλήθηκε σε μια σημαντική χειρουργική επέμβαση στις φωνητικές του χορδές στα μέσα Φεβρουαρίου σε μια εκδήλωση Τύπου της Ένωσης Τηλεοπτικών Κριτικών για την επερχόμενη σειρά του Hulu για το συγκρότημά του, Thank You, Goodnight: The Bon Jovi Story.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jon Bon Jovi (@jonbonjovi)

Κατά τη διάρκεια ενός πάνελ, ο Jon αποκάλυψε ότι η μία από τις φωνητικές του χορδές ήταν “χοντρή σαν τον αντίχειρα”, ενώ η άλλη “ατροφούσε” και ήταν “χοντρή σαν το μικρό δάχτυλο του χεριού”.

“Έτσι, η ισχυρή έσπρωχνε την αδύναμη στην άκρη και δεν τραγουδούσα καλά”, είπε. “Έχανα την τέχνη μου”.

Ο Jon εξήγησε ότι γνωρίστηκε με έναν χειρουργό ο οποίος μπόρεσε να του παρέχει ένα “εμφύτευμα τελευταίας τεχνολογίας για την αποκατάσταση της χορδής”.

Δεκαεννέα μήνες μετά τη διαδικασία αποκατάστασης, είπε: “Μπορώ να σου γράψω ένα τραγούδι, μπορώ να παίξω τόσο καλά όσο οποιοσδήποτε άλλος. Αλλά πρέπει να πάρω πίσω τα εργαλεία μου”.

Το συγκρότημα, στο οποίο συμμετέχουν επίσης ο πληκτράς David Bryan, ο ντράμερ Tico Torres, ο κιθαρίστας Phil X και ο μπασίστας Hugh McDonald, περιόδευσε για τελευταία φορά το 2022, παίζοντας σε μεγάλα στάδια σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Keywords
Τυχαία Θέματα