Daniel Radcliffe: Η σπάνια κοινή δημόσια εμφάνιση με τη σύντροφό του

16:30 16/3/2022 - Πηγή: InStyle

Ο Daniel Radcliffe είχε να εμφανιστεί με την σύντροφό του από το 2014.

Ο πρωταγωνιστής των ταινιών ‘Harry Potter‘ είναι σε σχέση με την ηθοποιό Erin Darke τα τελευταία δέκα χρόνια. Γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της ταινίας ‘Kill Your Darlings’ και πολύ γρήγορα δημιουργήθηκε ένα ειδύλλιο ανάμεσά τους.

Ο Daniel, μάλιστα, είχε αποκαλύψει σε παλαιότερη συνέντευξή του στο περιοδικό ‘People’ ότι την ερωτεύτηκε με την πρώτη ματιά. Είναι ένα ζευγάρι που επιθυμεί να διατηρεί την προσωπική ζωή του ιδιωτική και γι’ αυτόν τον λόγο δεν κάνουν πολλές κοινές δημόσιες εμφανίσεις. Γι’αυτό και μάς ξάφνιασαν

ευχάριστα, όταν πριν από λίγες μέρες, εμφανίστηκαν μαζί στο κόκκινο χαλί.

Η Halle Berry μίλησε για τη γυναικεία ενδυνάμωση στα Critics Choice Awards Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Daniel Radcliffe (@danlelradcliffe)

Ο 32χρονος σταρ παρευρέθηκε στην προβολή της νέας ταινίας του, ‘The Lost City’ στη Νέα Υόρκη.

Πρόκειται για μια ρομαντική κωμωδία περιπέτειας, σε σκηνοθεσία του Aaron Nee και του Adam Nee. Η μοναχική συγγραφέας Loretta Sage (Sandra Bullock) έχει αφιερώσει την καριέρα της γράφοντας ιστορίες σε εξωτικά μέρη, με πρωταγωνιστή το πανέμορφο μοντέλο Alan (Channing Tatum). Στη διάρκεια ενός προωθητικού ταξιδιού, η Loretta θα πέσει θύμα απαγωγής από έναν εκκεντρικό δισεκατομμυριούχο (Daniel Radcliffe), ο οποίος ελπίζει ότι μπορεί να τον οδηγήσει στον θησαυρό της χαμένης αρχαίας πόλης του τελευταίου μυθιστορήματός της. Ο Alan, θέλοντας να αποδείξει τον ηρωισμό του και στην πραγματική ζωή, θα αναλάβει να την απελευθερώσει. Ωθούμενο σε μια επική περιπέτεια στη ζούγκλα, το αναπάντεχο δίδυμο θα χρειαστεί να συνεργαστεί για να σώσει τον αρχαίο θησαυρό, προτού χαθεί για πάντα. Θα κυκλοφορήσει τους κινηματογράφους στις 19 Μαρτίου του 2022.

Emma Watson: Κατέπληξε στο κόκκινο χαλί, φορώντας Oscar de la Renta Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Lost City (@lostcitymovie)

Η Erin βρέθηκε στο πλευρό του αγαπημένου της για την προβολή της ταινίας. Στις εικόνες που κυκλοφόρησαν, βλέπουμε ότι ο Daniel επέλεξε ένα πουκάμισο με ιδιαίτερα σχέδια και υφασμάτινο παντελόνι που συνδύασε με ένα κομψό τζάκετ και μοκασίνια. Η Darke ήταν εξίσου γοητευτική, φορώντας ένα κρουαζέ ασπρόμαυρο φόρεμα και πράσινα μποτάκια.

Οι Οzzy & Sharon Osbourne επιστρέφουν στο Ηνωμένο Βασίλειο; Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Just Jared (@justjared)

Keywords
Τυχαία Θέματα