Η Lady Gaga δημιούργησε ένα δωρεάν online μάθημα ψυχικής υγείας

15:30 16/3/2022 - Πηγή: InStyle

Η 35χρονη τραγουδίστρια και ηθοποιός έχει τονίσει πολλές φορές τη σημασία της ψυχικής υγείας. Κατά τη διάρκεια της καριέρας της, έχει μιλήσει ανοιχτά για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει, ώστε οι θαυμαστές της να νιώθουν λιγότερο μόνοι τους. Τώρα αποφάσισε να βοηθήσει και εμπράκτως, ενώνοντας τις δυνάμεις της με τη φιλανθρωπική οργάνωση ψυχικής υγείας ‘Jack.org’.

Μαζί δημιούργησαν ένα δωρεάν διαδικτυακό μάθημα ψυχικής υγείας στα αγγλικά, ισπανικά και γαλλικά. Ονομάζεται ‘Be There Certificate’ και έχει ως στόχο να μάθει στους νέους να υποστηρίζουν ο ένας τον άλλον με τον σωστό τρόπο.

Ο
Benedict Cumberbatch θα προσφέρει στέγη σε πρόσφυγες από την Ουκρανία Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lady Gaga (@ladygaga)

“Το να μοιράζομαι αυτό το μάθημα με τη νεολαία και τον κόσμο σημαίνει τα πάντα για μένα. Το μοιράζομαι για να υπενθυμίσω στον εαυτό μου και σε όλους τους άλλους, ότι ο καθένας μας έχει έναν ρόλο: να είμαστε εκεί ο ένας για τον άλλον” δήλωσε στο περιοδικό People.

Οι Οzzy & Sharon Osbourne επιστρέφουν στο Ηνωμένο Βασίλειο;H Lady Gaga αποκάλυψε επίσης πέντε βασικούς κανόνες σχετικά με το πώς να στηρίξουμε κάποιον που το έχει ανάγκη.

“Νούμερο ένα, πείτε αυτό που βλέπετε. Νούμερο δύο, δείξτε ότι νοιάζεστε. Νούμερο 3, ακούστε τους. Νούμερο τέσσερα, να ξέρετε τα όρια σας. Νούμερο πέντε, προσεγγίστε τους για να βοηθήσετε, με ευγενικό και ασφαλή τρόπο” είπε η σταρ. “Μπορεί να είναι δύσκολο να ανοίξετε συζήτηση για την ψυχική υγεία με κάποιον άλλον και να προσφέρετε τη στήριξή σας. Με το ‘Be There Certificate’, μαθαίνετε ακριβώς αυτό, πώς να είστε στα αλήθεια εκεί για κάποιον που το χρειάζεται, διατηρώντας παράλληλα τη δική σας ψυχική υγεία σε καλά επίπεδα”.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lady Gaga (@ladygaga)

Keywords
Τυχαία Θέματα