Dolly Parton: «Ξεπέρασα τα όρια απλά με το να είμαι ο εαυτός μου»

Η Dolly Parton είναι μια παγκοσμίως αγαπητή διασημότητα, με πολλά εμβληματικά τραγούδια στο όνομά της. Εκτός αυτού, είναι και μια πολύ επιτυχημένη επιχειρηματίας. Πολλοί και ειδικά πολλές, τη θεωρούν πλέον ως μια «πηγή» αστείρευτης σοφίας.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dolly Parton

(@dollyparton)

Η σταρ της country -που πρόσφατα έγινε rock star- είναι επίσης γνωστή για την υπέροχη αίσθηση του χιούμορ της. Eιδικά όταν πρόκειται να διακωμωδήσει ανάλαφρα το πόσο διάσημη είναι με τη χαρακτηριστική εμφάνισή της, με τις μακριές ξανθές περούκες της και τα λαμπερά ρούχα της. «Κοστίζει πολλά χρήματα για να φαίνεσαι τόσο φτηνή» είπε κάποτε δημόσια.

Αλλά στην πραγματικότητα, η απροθυμία της Parton να συμβιβαστεί με την εμφάνισή της είναι ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματά της. Αυτό διατύπωσε εύστοχα σε συνέντευξή της στη Zoe Ball, στο BBC Radio.

«Έσπασα τα όρια απλά και μόνο με το να είμαι ο εαυτός μου. Ενέπευσα πολλά κορίτσια και νεαρές γυναίκες, και τον κόσμο να μάθει ότι είναι ΟΚ να είσαι ο εαυτός σου!» είπε στην Ball.

«Πολλοί από τον Τύπο, οι άνθρωποι που ήταν κορυφαίοι είπαν: Dolly, κανείς δεν θα σε πάρει ποτέ στα σοβαρά έτσι όπως είσαι. Εγώ είπα: “Λοιπόν, έτσι μου αρέσει να δείχνω, έτσι νιώθω ότι είμαι. Νιώθω άνετα με το πώς δείχνω και αν νιώθω καλά με το πώς δείχνω, όσο παράξενο κι αν σας φαίνεται – θα κάνω καλύτερα τη δουλειά μου”».

Και συνέχισε: «Και αν το ταλέντο μου είναι πραγματικά αυτό, αργά ή γρήγορα θα με ανακαλύψουν ως σοβαρή τραγουδοποιό. Αν ο κόσμος ακούσει τα τραγούδια, είτε τα τραγουδάει κάποιος άλλος είτε όχι, θα αρχίσουν να με παίρνουν στα σοβαρά ως τραγουδίστρια, συγγραφέα, τραγουδοποιό και ως άνθρωπο». Όταν μάλιστα της ζήτησαν να μεταδώσει τη μεγαλύτερη σοφία της στους ακροατές, η Parton προσέθεσε:

«Η σοφία μου είναι να είσαι αληθινός στον εαυτό σου, υποθέτω»

Η Dolly Parton βρίσκεται σε περιοδεία συνεντεύξεων εν μέσω της κυκλοφορίας του νέου της άλμπουμ Rockstar, το οποίο περιλαμβάνει συνεργασίες με ονόματα όπως ο Sting, ο Lizzo, ο Elton John και η Miley Cyrus.

Keywords
Τυχαία Θέματα