Drea de Matteo: Η σταρ του «The Sopranos» άνοιξε λογαριασμό στο OnlyFans

16:13 25/8/2023 - Πηγή: InStyle

Υπήρξε μια από τις πιο επιτυχημένες σειρές στην αμερικανική τηλεόραση (αλλά και παγκοσμίως) από απόψεως βραβείων, γνώμης των κριτικών αλλά και θεαματικότητας τις τελευταίες δυο δεκαετίες.

Η σειρά «The Sopranos» επανέρχεται στην επικαιρότητα, από μία εκ των πρωταγωνιστών της, την ηθοποιό Drea de Matteo η οποία άνοιξε λογαριασμό στο OnlyFans που θα κάνει τους θαυμαστές της να της χαρίζουν 15$ το μήνα για το hot θέαμα που θα τους προσφέρει.

Η 51χρονη ηθοποιός κατέφυγε στο Instagram την

Τετάρτη για να προωθήσει το προφίλ που διατηρεί στη συνδρομητική πλατφόρμα (χρησιμοποιείται κυρίως για προώθηση ενήλικου περιεχομένου). Στη φωτογραφία του λογαριασμού της, η Drea de Matteo κάθεται γυμνή σε ένα κρεβάτι κρατώντας στο χέρι της ένα τσιγάρο. Μέχρι στιγμής έχει 646 followers και έχει αναρτήσει τρία post.

Η De Matteo πρωταγωνίστησε ως Adriana La Cerva στην εμβληματική σειρά, η οποία της χάρισε ένα βραβείο Emmy για τον καλύτερο δεύτερο γυναικείο ρόλο το 2004 για την ερμηνεία της στην επιτυχημένη σειρά.

Στο story της στο instagram για την προώθηση της νέας της ενασχόλησης, εμφανίζεται με ένα μπλε μπικίνι και περιβάλλεται από φλόγες.

Η 51χρονη, είναι μητέρα δυο παιδιών.

View this post on Instagram

A post shared by DREA DE MATTEO (@dreadematteo)

John Ventimiglia: Βαρύ πένθος για τον ηθοποιό των “Sopranos” – Πέθανε η κόρη του στα 25 της

Keywords
Τυχαία Θέματα