«Έκανα δοκιμαστικό για την εκπομπή της Μενεγάκη, αλλά μου πήρε τη δουλειά η…»

Μια απρόσμενη αποκάλυψη έκανε πρώην παίκτης του «MasterChef» στην κάμερα της εκπομπής «Καλοκαίρι Yes» και στον δημοσιογράφο Ηλία Σκουλά.

Ο λόγος για τον Γιώργο Πορφύρη, ο οποίος αναφέρθηκε -μεταξύ άλλων- στη συμμετοχή του στο reality μαγειρικής, ενώ περιέγραψε και την πιο άβολη τηλεοπτική του στιγμή. Παράλληλα, ο νεαρός chef αποκάλυψε το δοκιμαστικό που έκανε για την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη

και σημείωσε πως συζητάει μία τηλεοπτική πρόταση που του έχει γίνει για την νέα τηλεοπτική σεζόν.

Όσα είπε ο Γιώργος Πορφύρης στην κάμερα του Open

«Στην τελευταία εκπομπή με την Ελένη Τσολάκη, πήγαινα να φτιάξω μία πίτα και, όπως πήγα να την αναποδογυρίσω για να βάλω τη γέμιση, είχαν μαζευτεί πολλά ζουμιά και χύθηκαν όλα στην πίτα. Δεν το δείξαμε ποτέ», ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Πορφύρης.

Για το reality μαγειρικής που συμμετείχε τόνισε: «Ο Άκης Πετρετζίκης ήταν ο πρώτος που σήκωσε τη σημαία του MasterChef, μετά ακολουθήσαμε όλοι οι υπόλοιποι. Η Μαρία Μπέη ήταν από τις καλύτερες παρουσίες. Ήρθε πολύ διαβασμένη και οργανωμένη. Είχε έναν στόχο, δεν άφησε τίποτα να την επηρεάσει».

Όσο για τα τηλεοπτικά του… περάσματα, είπε στη συνέχεια: «Από τη μόνη τηλεοπτική κουζίνα που δεν έχω περάσει είναι της Φαίης Σκορδά. Είχα κάνει ένα κάστινγκ για να είμαι στην εκπομπή της Ελένης. Είχε πάει πάρα πολύ καλά, είχα γνωρίσει και τα παιδιά εκεί πέρα. Βέβαια, η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου τα πήγε πολύ καλύτερα από μένα. Θα ‘χω να το λέω ότι έχασα δουλειά από την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου».

Δείτε στο παρακάτω βγίντεο όσα είπε:

Διαβάστε ακόμα:

Σοφία Μουτίδου: Έχασε 8 κιλά και μας δείχνει τη διαφορά -«Άλλα 20 δεν είναι κάτι»

Μίλτος Τεντόγλου: «Τώρα που πήρα το χρυσό μετάλλιο μπορώ να χαλαρώσω, έκανα ένα λάθος που θα το θυμάμαι για πάντα»

Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: «Στο σχολείο με κορόιδευαν ότι έχω γάμπες ποδο

Keywords
Τυχαία Θέματα