Ed O’Neill: Παραλίγο… μαφιόζος ο σταρ του “Παντρεμένοι με παιδιά” – Τι τον έσωσε

16:33 17/1/2024 - Πηγή: InStyle

Γνωρίσαμε και λατρέψαμε τον Ed O’Neill από τον θρυλικό ρόλο του ως Al Bundy στη σειρά “Παντρεμένοι με παιδιά“. Ακολούθησε η Μοντέρνα Οικογένεια. Ωστόσο, προτού γνωρίσει την παγκόσμια αναγνωρισιμότητα και τηλεοπτική επιτυχία, ο Ed ‘Neill ήταν έτοιμος για… καριέρα στη μαφία.

An animated #MarriedWithChildren series is in the works with the original cast returning.

Katey Sagal, Ed O’Neill,

Christina Applegate and David Faustino are set to return.

Fox, Hulu and Peacock are potential destinations for the series.

(@DEADLINE) pic.twitter.com/KvVyW67cK1

Geek Vibes Nation (@GeekVibesNation) May 13, 2022

Μιλώντας με τον πρώην συμπρωταγωνιστή του Jesse Tyler Ferguson στο podcast του “Dinner on Me”, αποκάλυψε πως παραλίγο να μπει στο οργανωμένο εγκλημα, καθώς ήταν απένταρος στα 20 του.

Ο O’Neill εξήγησε ότι η ευκαιρία του παρουσιάστηκε το 1969. Μόλις είχε απολυθεί από τους Pittsburgh Steelers και δεν είχε “ιδέα” τι να κάνει στη συνέχεια.

12/4 B-days: John Kay (Steppenwolf), David Letterman, David Cassidy, Fish (Marillion) & Ed o’Neill (Modern Family) pic.twitter.com/EVrFnbWafh

— Alex Jay (@AlexJayZA) April 12, 2015

“Είχα φίλους στο οργανωμένο έγκλημα“, είπε, αναφερόμενος σ’ έναν παλιό του φίλο, ο οποίος ζούσε στη γενέτειρά του, το Γιανγκστάουν του Οχάιο.

“Ο Jim μου τηλεφώνησε και μου είπε: “Έλα μια βόλτα μαζί μου, θέλω να σου μιλήσω” περιγράφει ο ηθοποιός. “Οδηγούσαμε και μου είπε: Τι κάνεις; Ξέρεις, σε έκοψαν, δεν έχεις λεφτά“, συνέχισε ο O’Neill. “Είπα, είμαι απένταρος. Δεν ξέρω τι θα κάνω”.

Ο 77χρονος σταρ εξήγησε ότι ο Jim τον πήγε σε ένα “φανταχτερό” εστιατόριο στο οποίο “δεν θα πήγαινα ποτέ”.

“Άρχισε να μιλάει με τον μπάρμαν“, θυμήθηκε ο ηθοποιός. “Είπε, ψάχνω αυτό το παιδί, το όνομά του είναι οτιδήποτε, Demko, το όνομά του είναι Jimmy Demko, τον ξέρεις; Και ο τύπος λέει, όχι, δεν μου λέει τίποτα”.

Ο Jim άρχισε να περιγράφει τον άνδρα πριν τελικά δωροδοκήσει τον μπάρμαν.

https://t.co/Oxodh94C68 Love & Marriage by Frank Sinatra on featured on #SundownerKBC was the theme song to Married with Children, main actor Ed O’Neill now found on Modern Family pic.twitter.com/27lLu6ugS8

— Njenga (@kevingakio) November 7, 2019

“Του δίνει 20 και του λέει: Κοίτα, είναι ένας παλιός μου φίλος, έχω να τον δω χρόνια, ξέρεις, θέλω να επανασυνδεθώ, αλλά θα ήθελα να του κάνω έκπληξη. Έτσι, αν έρθει ξανά, αυτό είναι το τηλέφωνό μου, μπορείτε να καλέσετε αυτό το νούμερο. Μπορείς να με βρεις“, εξήγησε.

Στη συνέχεια έφυγαν από το εστιατόριο και ο φίλος του έκανε στον O’Neill μια πρόταση για δουλειά στην οποία σχεδόν δεν μπορούσε να αντισταθεί.

“Φύγαμε και μου είπε: Μπορείς να κάνεις τέτοια πράγματα για μένα, ξέρεις, θα σε προστατεύσω, θα σου δώσω εύκολα πράγματα. Απλά μαζεύεις. Κάνε αυτό. Τρέχεις, αφήνεις κάτι εδώ και εκεί. Είσαι καλός σ’ αυτό. Μπορείς να βγάλεις καλά λεφτά“, πρόσθεσε.

Katey Sagal and Ed O’Neill as ‘Peg and Al Bundy’ on the long-running TV sitcom “Married with Children” (1987-97) pic.twitter.com/ekc9R5Dwzl

— Groovy History (@GroovyHistory) April 13, 2023

“Είπα, άσε με να το σκεφτώ, γιατί δεν ξέρω. Μπορεί να φύγω από την πόλη για να ασχοληθώ με την υποκριτική”, συνέχισε.

Εκείνο το βράδυ, ο σταρ επέστρεψε στο σπίτι όπου ο πατέρας του τον είχε δει να φεύγει με το αυτοκίνητο του Jim.

“Είπε: Σε είδα να πηγαίνεις βόλτα με τον Jimmy… Θέλω να σου κάνω μια ερώτηση. Μπορείς να κάνεις φυλακή;” τον ρώτησε ευθέως. Ο ηθοποιός απάντησε “Όχι”. “Είπε, δεν θα μπορούσες να κάνεις φυλακή. Θα σου ήταν δύσκολο να είσαι στη φυλακή, σωστά;”. Είπα, όχι, δεν νομίζω ότι θα μπορούσα να κάνω φυλακή. Μου είπε, εντάξει” πρόσθεσε.

Η συζήτηση πατέρα-γιου οδήγησε τον O’Neill να πάει στη Νέα Υόρκη για να ασχοληθεί με την υποκριτική, όπου σύντομα έγινε μέσα σε λίγους μήνες ηθοποιός.

Modern Family star, Ed O’Neill, is the world’s 6th highest-paid TV actorhttps://t.co/zENbOdr7gN pic.twitter.com/BPimdLi8TB

— Forbes (@Forbes) October 24, 2018

Η επιτυχία του O’Neill τον οδήγησε τελικά στον ρόλο του Al Bundy στο “Married … with Children”, (Παντρεμένοι με παιδιά) το οποίο προβλήθηκε από το 1987 έως το 1997.

Keywords
Τυχαία Θέματα