Elle MacPherson: Στα 59 της επέστρεψε στην πασαρέλα έπειτα από 14 χρόνια απουσίας

11:59 4/3/2024 - Πηγή: InStyle

Η Elle MacPherson έκανε θριαμβευτική επιστροφή στην πασαρέλα. Το 59χρονο supermodel συμμετείχε στο Φεστιβάλ Μόδας της Μελβούρνης και απέδειξε αλλη μια φορά, γιατί κατέχει τον τίτλο του The Body.

Η Elle έμοιαζε να έχει νεανική όψη, παρά το γεγονός ότι αυτόν τον μήνα συμπληρώνει τα 60 της χρόνια. Αυτή ήταν η πρώτη φορά που περπάτησε στην πασαρέλα έπειτα από σχεδόν 14 χρόνια, αφού η τελευταία φορά ήταν στο Παρίσι το 2010, για λογαριασμό του Louis Vuitton.

lang="en" dir="ltr">Australia’s original supermodel Elle MacPherson is about to make her return to the runway. https://t.co/5zYfOfGqUb @tyra_stowers #7NEWS pic.twitter.com/LvJwDN1dxI

— 7NEWS Melbourne (@7NewsMelbourne) March 4, 2024

Η Elle απέδειξε ότι εξακολουθεί να έχει τη στόφα του supermodel φθάνοντας στο Royal Exhibition Building. Επέλεξε ένα φόρεμα Alex Perry, το οποίο αναδείκνυε τη διάσημη σιλουέτα της.

Η Elle δήλωσε νωρίτερα ότι δεν έχει καταλάβει γιατί η επιστροφή της στην πασαρέλα έγινε πρωτοσέλιδο. “Ο τίτλος είναι “επιστρέφω στην πασαρέλα”, αλλά δεν συμβαίνει αυτό βασικά“, δήλωσε στη Sydney Morning Herald.

Elle MacPherson, 59, cuts a youthful figure as she returns to runway at Melbourne Fashion Festival after 14 year absence https://t.co/AHFBnRKasb pic.twitter.com/jP1tUNvjGd

— Josiah Williams (@Josiah_FL) March 4, 2024

“Πρόκειται απλώς για μια εξέλιξη του τρόπου που κάνουμε τα πράγματα. Έτσι κι αλλιώς, έχουν περάσει 11 χρόνια από τότε που περπάτησα – ή 10 χρόνια, 15 χρόνια, ή ό,τι κι αν είναι. Αυτό αισθάνθηκα ότι άξιζε πραγματικά τον κόπο, επειδή έχω πάθος για την υποστήριξη της αυστραλιανής μόδας και των νέων σχεδιαστών και αγαπώ τη Μελβούρνη”.

Keywords
Τυχαία Θέματα
iNews > Lifestyle > InStyle