Emily Ratajkowski: H δήλωσή της που θα συζητηθεί – “Δεν πιστεύω πως υπάρχουν πραγματικά straight άνθρωποι”

20:28 1/11/2022 - Πηγή: InStyle

Η Emily Ratajkowski έκανε μια δήλωση που θα προκαλέσει αίσθηση. Συγκεκριμένα το διάσημο μοντέλο μιλώντας στο Harper’s Bazaar για το τεύχος Νοεμβρίου υπογράμμισε ότι πιστεύει πως όλοι οι άνθρωποι είμαστε ενδεχομένως αμφιφυλόφιλοι.

“Νομίζω ότι η σεξουαλικότητα είναι κάτι ρευστό”, τόνισε η Emily Ratajkowski και πρόσθεσε: “Δεν πιστεύω πραγματικά στους straight ανθρώπους. Θέλω να μπορώ να διασκεδάζω με το πώς παρουσιάζομαι στον κόσμο χωρίς να νιώθω ότι είμαι κακή φεμινίστρια ή καλή φεμινίστρια. Δεν θέλω να γίνω μέλος του club

σου αν δεν θέλεις να με έχεις. Είμαι εντάξει έτσι”.

Να σημειωθεί ότι Emily Ratajkowski είχε ανάψει φωτιές στους ακολούθους της στο TikTok με ένα βίντεο που είχε ανεβάσει στο οποίο έμοιαζε να κάνει coming out ως bisexual.

Το μοντέλο ανέβασε ένα βίντεο στο TikTok όπου ένας άλλος χρήστης ρωτά “αν προσδιορίζεσαι ως bisexual, έχεις πράσινο βελούδινο καναπέ;” Η Ratajkowski δεν απάντησε, αλλά έδειξε με το κινητό της το σαλόνι της και τον καναπέ όπου καθόταν και ήταν πράγματι βελούδινος και σε απόχρωση του πράσινου.

@emrata

#stitch with @shaymitchell

original sound – Emrata

Το ίδιο βίντεο ανέβασε και η ηθοποιός του “Pretty Little Liars” Shay Mitchell, η οποία επίσης φαίνεται να επιβεβαιώνει τον σεξουαλικό της προσανατολισμό.

“Νίκη για τις γυναίκες” γράφουν οι ακόλουθοι της Ratajkowski κάτω από το επίμαχο βίντεο που ανέβασε το μοντέλο πανηγυρίζοντας που άλλη μία διάσημη κάνει coming out.

Emily Ratajkowski: Στέλνει μήνυμα στον πρώην της με τραγούδι της Taylor Swift

Keywords
Τυχαία Θέματα