Emma Heming: Η γλυκιά φωτογραφία με τον Bruce Willis για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

11:30 15/2/2024 - Πηγή: InStyle

Η Emma Heming Willis γιόρτασε τη μέρα του Αγίου Βαλεντίνου με τον Βαλεντίνο της, τον σύζυγό της Bruce Willis, τη στιγμή που δίνει μάχη με τη μετωποκροταφική άνοια.

Η Emma, 45 ετών, ανέβασε στο Instagram μια φωτογραφία

της ίδιας και του Bruce, 68 ετών, στους καταρράκτες του Νιαγάρα στο Οντάριο του Καναδά. Η φωτογραφία δείχνει έναν χαμογελαστό Bruce να αγκαλιάζει την Emma με φόντο τους καταρράκτες γεμάτους χιόνι.

“Η αγάπη είναι ένα όμορφο πράγμα. Σας εύχομαι σε όλους μια ευτυχισμένη ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου“, έγραψε η Emma στη λεζάντα. Απαντώντας σε έναν ακόλουθο που ρώτησε αν η φωτογραφία τραβήχτηκε στην καναδική πλευρά των καταρρακτών του Νιαγάρα ή πέρα από τα σύνορα των ΗΠΑ, η Emma πρόσθεσε σε σχόλιο ότι πιστεύει πως η φωτογραφία είναι τουλάχιστον 10 ετών.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Emma Heming Willis (@emmahemingwillis)

“Ναι! Πριν από πολλά πολλά χρόνια! Νομίζω ότι ήταν το 2010″, έγραψε για το ταξίδι του ζευγαριού. Σε άλλο σχόλιο, επιβεβαίωσε ότι η φωτογραφία τραβήχτηκε τον Μάρτιο του 2010, ένα χρόνο μετά τον γάμο του ζευγαριού στα Τoυρκς & Κάικος στις 21 Μαρτίου 2009.

Η Emma και ο Bruce συναντήθηκαν για πρώτη φορά το 2007, χρόνια μετά τον χωρισμό του Bruce από την Brooke Burns. Ο Bruce ήταν προηγουμένως παντρεμένος με την Demi Moore, με την οποία ο ίδιος και η Emma παραμένουν κοντά. Αυτός και η Emma έκαναν μία από τις πρώτες δημόσιες εμφανίσεις τους μαζί στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Sundance τον Ιανουάριο του 2008. Το ζευγάρι έχει δύο κόρες, την Evelyn, 9 ετών, και τη Mabel, 11 ετών.

Keywords
Τυχαία Θέματα